|
Каква свадба би сакале да имате? |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Февруари.2006 во 08:20 |
Ги имате ли?
И? Како сакате да биде? Ќе се држите до својот план или ќе има компромиси? |
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ooooo batt's.....
shto vaka VO BELO raspolozen sabajlevo ja sakam zurkaaa golema so bend..(znam i koj) |
|
Motivation is game in my hands
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
detali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ke bidam so lanecot ko vladika , sakam da imam pogolem lanec od popot da pukni od maka :) , a nevestata normalno ako saka nesto po nejzino , sakam da bide vo maj kaj gurgovden i so pajton
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno ne mi e bitna mnogu proslavata, bitno mi e da go izberam praviot.
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во пантолончиња во маичка во диско со се живо нормално облечено и журка до бесвест..
|
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете гледаш, тоа ќе биде журка, а не свадба. Свадба си се знае што е. Невестински фустан, па голем шатор :)), па гости безброј, не можевме да ги изброиме!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
свадбаааа.... се ежам од зборов.... , абе живи глупости.... ајде на журка у дискотека-ќе ја откупам целата и прајме жур бур..забава луда до максимум...
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ваква......со ВИСТИНСКИОТ :) |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Svadbaaaaaaaaaa !!!!!! Aaaaaaaaa sto bese toa?!?!?!?
se zezam!!! Pa sto znam ke vidam koga ke mi dojde vreme ke vi kazam, osven ako ne me vrzat pred vreme!!! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
изгледа тука како ќе кажат другите.....како да ви е сеедно
|
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site kazuvame vaka-taka i na kraj izleguva kako vo filmot"Grcka svadba"
|
|
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za organizacijata ke najmam planer za svadbi, za drugoto ne znam |
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Свадба....чиста глупост
Мала и убава веселба во кругот на најблиските роднини и пријатели |
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |