|
Каква свадба би сакале да имате? |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Svadbaaaaaaaaaa !!!!!! Aaaaaaaaa sto bese toa?!?!?!?
se zezam!!! Pa sto znam ke vidam koga ke mi dojde vreme ke vi kazam, osven ako ne me vrzat pred vreme!!! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ваква......со ВИСТИНСКИОТ :) |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
свадбаааа.... се ежам од зборов.... , абе живи глупости.... ајде на журка у дискотека-ќе ја откупам целата и прајме жур бур..забава луда до максимум...
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете гледаш, тоа ќе биде журка, а не свадба. Свадба си се знае што е. Невестински фустан, па голем шатор :)), па гости безброј, не можевме да ги изброиме!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во пантолончиња во маичка во диско со се живо нормално облечено и журка до бесвест..
|
|
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno ne mi e bitna mnogu proslavata, bitno mi e da go izberam praviot.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ke bidam so lanecot ko vladika , sakam da imam pogolem lanec od popot da pukni od maka :) , a nevestata normalno ako saka nesto po nejzino , sakam da bide vo maj kaj gurgovden i so pajton
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
detali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ooooo batt's.....
shto vaka VO BELO raspolozen sabajlevo ja sakam zurkaaa golema so bend..(znam i koj) |
|
Motivation is game in my hands
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги имате ли?
И? Како сакате да биде? Ќе се држите до својот план или ќе има компромиси? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |