|
Каква свадба би сакале да имате? |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се уште сум за журка наместо за церемонии
|
|
|
|
elence
Група Регистриран: 10.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa temava e za komentiranje jas za mojata svadba lele ke si pominam top sakam da bide vo gradina nekoi 200-300 luge oblecena vo belo a moze i nesho nekoja boja u blizina i zurka do besvest. i najmnogu od se sakam da mi svirat kiss me i onaa pesnana kako da dojdam na svadbata tvoja i top ...
ne baram mnopgu neli? |
|
zivej go sekoj den kako posleden
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojata svadba e veke 50% sredena i dogovorena.
Mi fali uste da go najdam toj so koj ke se mazam, pa da gi imam i negovite 50%.
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
Јас стигнав
Нов член Регистриран: 18.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene mi e dogovoreno za edno 5-6 godini!!
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde be :)))
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekam, nema ni da pravam, samo na krj rekov, ako veke mozeme da pretpostavime deka ke se predomislam, a neveruvam,.... ja filmovi?? c c c.. kotek baras..
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aren maz na zborot ne si stoi , prvin nekes svadba , pa pocna filmovi da pravis , aj majkata :)))
Изменето од hektor - 17.Јули.2006 во 14:28 |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kakva svadba, haha, nikad nema da se omazam, i da go najdam mojot covek, papiri ne mi trebaat, ama aj eve, pod pretpostavka da se predomislam, ke bide nesto ko mini svadba-koktel, kakvi crkvi, kakvi restorani, haha, jok...
|
|
Sekretarka
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno smo mala proslava so najbliskite i najsakani moi i lugeto na mojot partner. Taka e najdobo zosto ke imas vreme na site da im posvetis vnimanie i sto e najbitno za site ke ima od ona najbitnoto-NEVESTINSKATA TORTA I PRASECKOTO OD KUMOT.
|
|
Dupcek
Нов член Регистриран: 15.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakva svadba!!! samo bez dokumenti
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Свадба....чиста глупост
Мала и убава веселба во кругот на најблиските роднини и пријатели |
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za organizacijata ke najmam planer za svadbi, za drugoto ne znam |
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site kazuvame vaka-taka i na kraj izleguva kako vo filmot"Grcka svadba"
|
|
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
изгледа тука како ќе кажат другите.....како да ви е сеедно
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |