|
Каква свадба би сакале да имате? |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само колку да ве информирам околу темава....има теми СВАДБЕНИ БУКЕТИ, ВЕНЧАНИЦИ, СВАДБЕНИ ТОРТИ....(некои лично јас што сум ги отворила)...колку да знаете ако нешто такво ви спритреба, барајте ги во разно или пак во мода и убавина за фустаните.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле свадби обожавам уште од малечка одам по свадби баба и дедо ме носеа и мама и тато, и дечко ми ме носеше на свадбата на сестра му едвај чекам да почнат свадбите на моиве најблиски другарки и јас би направила свадба ама најголема и со сите салтанати и старински обичаи,еднаш се прави свадба ем кеифот на татко ми да го направам..
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be prati poveke eve i za mene edna samo pisi vnatre poklon vo plik ili da kupam tendzerinja
|
|
apce
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..САМО ЕДНА?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO BE NE SE TEPAJ PRATI EDNA POKANA |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ЈА САКАМ ДА ПРААМ СВАДБА ВО ...ГАЛИЧНИК,ТАКА МОДЕРНА СОВРЕМЕНА НА КОЊ...КАКВА ЕУРОПА КАКВА КИНА И ЗАНЗИБАР...МАКЕДОНИЈА ..ДА СЕ ПАМТИ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NA MOITE DECA KE IM GI DADAM PARITE PLANIRANI ZA SVADBA ,RANCINJATA NA GRB I KE GI UPATAM NA PROSETKA PO EVROPA ILI KADE I DA SAKAAT.STO TI VREDI EDNA VECER SO 400 DUSI I KOJ ZNAE KOLKU FRLENI PARI A NE SI IZLEGOL NIKOGAS MOZEBI PODALEKU OD SVOJOT GRAD. |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нашите свадби се крајно помпезно-кичерајски-дегутантни настани. Згора на тоа, кога ќе го додадеш фактот дека 70% од македонските граѓани подигнуваат кредит или се позајмуваат за да направат општонародна веселба, ти доаѓа да шизнеш! Глупости!
Прославување на чинот - ДА. Но не, со 500 души бре! Тоа личи на една огромна турканица и супа од пунџа фризури и кравати на први и втори братучеди на татко ти, кои ги гледаш еднаш во 10 години. Изменето од Quentin - 06.Февруари.2008 во 23:44 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле Кали ...исто и јас..ова пајдушково ама и циганчица,чачак,
еленото...ехе ехе......
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ocigledno sekoj saka ona shto go nema.Jas imam sliki i "vo belo", bidejki zelbata na svekorot i svekrvata beshe i na "maliot" da mu napravat svadba, a moite '"da pocnat so svadbi" i od "medeniot" koj shto go sakavme nie. Site zadovolni. Moja drugarka pak den denes zali shto pokanile 300 gosti koi i donele "tavcinja i tendzerinja" i sekojpat bara da gi gleda slikite od nasheto patuvanje i place gledajki gi. Koga ke dojde red za moite deca, ke ja pocituvam nivnata zelba i ako dade gospod, ke se potrudam da gi sponzoriram, barem za edniot del, "onoj poevtiniot"-patuvanjeto.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога сме кај темата Свадба, сакам да напоменам дека пред некое време муабетев баш со моите на оваа тема, и татко ми стои на мислењето дека нема потреба да се прославува чинот на свадбата како што било во нивно време....нема потреба да се викаат голем број на луѓе во ресторант и да се прават некои традиционални работи.
Тој го прифаќа модерниот чин на свадбата , значи се знае, венчавка во црква, частење на најблиските максимално 20 луѓе и меден месец . Искрено, баш и јас за ова размислував , само сепак тоа не зависи само од моја страна јас што сакам |
|
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum bila isum videla,pominavme extra, ama koga nekoj ke dojde i ke zapravime muabet okolu toa nikoj ne vika 'daj da gi vidam slikite od patuvanjeto' tuku 'daj da gi vidam slikite od svadba'. Imam drugarka koja place koga ke vidi nevesta zatoa sto nejzinite 'sovremeni' svekor i svekrva ne sakaa da pravat svadba 'bilo selska rabota' a ona sirota den denes place i se nervira "zosto,zarem ne zasluziv i jas da oblecam belo i nekogas na moite vnuci da im pokazam slika kakva nevesta sum bila"
|
|
apce
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veselbi mozat da se pravat po razni povodi...rodendeni, krshtevki, zurka, sobiranki so prijateli...na svadba se kanat i sakani i ne sakani...a patuvanjeto posle svadbata e magija...ponatamoshnite patuvanja nemaat ni ronka od toa patuvanje.Probaj pa ke vidish.
|
|
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam svadbi. Ednas vo zivotot si nevesta (moze i po vtor pat) i znaes deka site tie gosti se tuka so edna pricina da im cestitaat na mladite. na patuvanje moze da se odi sekoja godina megutoa svadba se pravi ednas
|
|
apce
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |