|
Која песна највеќе ве потсетува на Тоше?! |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | |
elen4e-eli
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Јануари.2008 во 22:04 |
Која песна ви ги извлекува слозите на лицето, Ајде да видам која песна највеќе ве потсетува на него!
Јас кога ќе го слушнам звукот на песната Полско цвеќе солзите сами потекуваат, ништо неможе да ги сопре, иако неверувам во претсказанија како таа песна во себе да содржи лошо претчуство, навистина млад го покри полско цвеќе. Незадржлицви солзи и неизмерлива тага даруваа таа негова песна. |
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Игри без граници
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чија си...
Изменето од la fille - 15.Април.2008 во 21:41 |
|
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za pesna...Mislam deka Igri bez granici,no i Soba za taga(mnogu ja sakam)
|
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
malecka
|
|
c.zarko
Нов член Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CRESA I LJUBENA
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Igri bez granici
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
the eye
Група Регистриран: 30.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
velam lejdi e ovaa sekogas ke me potsetuva na tose site negovi pesni mi se prekrasni no ovaa neznam ete si ja sakam, ovaa e prva pa male4ka pa studena i samo tose mi e na winamp edno 2i pol meseci bez prekin
sto bi rekol Tose
"srce ne se lekuva ke te sakame doveka"
Изменето од the eye - 18.Јануари.2008 во 15:57 |
|
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,Svetot cel,minus tebe vo nego,,
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ех,... јас го слушав само тоше едно два месеца и плачев... сега не можам да го слушам... ми се плачеееееееее.... |
|
shy_girl
Група Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cresa i Polsko Cvekje
|
|
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga prolet ke zacuti v pole,ke doleta miris na c resa.....
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
VE007MK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
volim osmeh tvoj bas dobro ti stoi
|
|
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno Tajno moja i Igri bez granici..strasno me pogoduvaat i dvete a moze i Solzi pravat zlaten prsten i Go molam nokva neboto da mi te vrati...I miss him:(
|
|
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |