![]() |
|
Преку леб погача |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | |
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 10.Јануари.2008 во 15:36 |
Живееш совршен живот. Во еден момент ти се отвора примамлива можност за нешто повеќе што не се отфрла така лесно. Од друга страна,пак, знаеш дека посегнувањето по неа може да ја разниша стабилноста на твојот совршен живот. ( на пример:имаш добро работно место, убава плата, а ти се нуди прилика за нешто поатрактивно, ама несигурно)
Ќе посегнеш ли рака да ја дофатиш погачата преку лебот. Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 16:03 |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eeeee... zhelbite i posakuvanjata, kako del od egoto, se korenot na razocharuvanjata i mizerijata sto odi po niv. Toa mu dovagja kako dve strani na edna ista parichka...
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Ако тоа би уништило нешто во мојот приватен живот не би го прифатила ако не постои ризик од нарушување на односи со фамилијата на пр. ми го скратува и тоа малце време што сум со нив се прифаќа
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...srekata e so hrabrite, sekogash...
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
KE GO PROCENAM DOOOOBRO RIZIKOT
A POTOA...
![]() VO MOMENTOV IMAM POGACA!
AMA BAS BI SAKALA KOZINJAK
I AKO MI SE PRUZI MOZNOST, KE POSEGNAM PO NEGO
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Sekogas od dobroto ima podobro.. Ako sum zadovolna so toa sto go imam, voopsto ne bi ni vrsela eksploracija na drugi moznosti. Preku leb pogaca? Lebot moze da e mnogu povkusen, zosto pogacata znae da bide i bajata
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Некој фатил врапче, ама набрзо по тоа видел гулаб...Ја знаете, нема потреба да ви ја раскажувам...
|
|
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Ако таа можност за која зборуваш е нешто што цел живот сум го посакувала сигурно би се потрудила да ја остварам својата желба, но никогаш не би ги ставила своите блиски на преголем ризик. Ако е остварливо во ред, но ако не е тогаш што можам друго да побарам од тоа што веќе го имам во својот живот освен добро здравје.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Sekako ! Mojot zivot nikogash ne bil sovrshen - sekogash moze da bide i podobro Statikata ne moja prirodna sostojba- naprotiv Dinamika e zborot shto me opishuva Predvizikot na novoto i nepoznato e neshto shto me vodi niz zivotot |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
ABE ZAMINUVAM I ZA NISTO NEMA DA MI E ZAL!!!!!!!!!
PA MAJKA MI SAMA ME RODILA
![]() |
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Idi i neokrechi se sine
![]() |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
TAKA E!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
имам и леб и погача...ги сакам двете...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
нЕ ЈАДИ И ОД ДВЕТЕ ВО ИСТО ВРЕМЕ - МОЖЕ ДА СЕ ЗАДАВИШ ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |