IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Преку леб погача
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Преку леб погача

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
Автор
Порака
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Преку леб погача
    Испратена: 10.Јануари.2008 во 15:36
Живееш совршен живот. Во еден момент ти се отвора примамлива можност за нешто повеќе што не се отфрла така лесно. Од друга страна,пак, знаеш дека посегнувањето по неа може да ја разниша стабилноста на твојот совршен живот. ( на пример:имаш добро работно место, убава плата, а ти се нуди прилика за нешто поатрактивно, ама несигурно)
Ќе посегнеш ли рака да ја дофатиш погачата преку лебот.

Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 16:03
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2008 во 17:29
Eeeee... zhelbite i posakuvanjata, kako del od egoto, se korenot na razocharuvanjata i mizerijata sto odi po niv. Toa mu dovagja kako dve strani na edna ista parichka...
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2008 во 17:35
Ако тоа би уништило нешто во мојот приватен живот не би го прифатила ако не постои ризик од нарушување на односи со фамилијата на пр. ми го скратува и тоа малце време што сум со нив се прифаќа
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2008 во 17:45
...srekata e so hrabrite, sekogash...задоволство
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2008 во 17:53
KE GO PROCENAM DOOOOBRO RIZIKOT
A POTOA...размислувањеHM...NE SUM TIP KOJ SE ZADOVOLUVA SO LEB
VO MOMENTOV IMAM POGACA!
AMA BAS BI SAKALA KOZINJAK
I AKO MI SE PRUZI MOZNOST, KE POSEGNAM PO NEGO
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2008 во 18:48
Sekogas od dobroto ima podobro.. Ako sum zadovolna so toa sto go imam, voopsto ne bi ni vrsela eksploracija na drugi moznosti. Preku leb pogaca? Lebot moze da e mnogu povkusen, zosto pogacata znae da bide i bajata голема%20насмевка..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2008 во 19:21
Некој фатил врапче, ама набрзо по тоа видел гулаб...Ја знаете, нема потреба да ви ја раскажувам...
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2008 во 20:00
Ако таа можност за која зборуваш е нешто што цел живот сум го посакувала сигурно би се потрудила да ја остварам својата желба, но никогаш не би ги ставила своите блиски на преголем ризик. Ако е остварливо во ред, но ако не е тогаш што можам друго да побарам од тоа што веќе го имам во својот живот освен добро здравје.
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 16:54
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

Живееш совршен живот. Во еден момент ти се отвора примамлива можност за нешто повеќе што не се отфрла така лесно. Од друга страна,пак, знаеш дека посегнувањето по неа може да ја разниша стабилноста на твојот совршен живот. ( на пример:имаш добро работно место, убава плата, а ти се нуди прилика за нешто поатрактивно, ама несигурно)
Ќе посегнеш ли рака да ја дофатиш погачата преку лебот.

Sekako !
Mojot zivot nikogash ne bil sovrshen - sekogash moze da bide i podobro
Statikata ne moja prirodna sostojba- naprotiv Dinamika e zborot shto me opishuva
Predvizikot na novoto i nepoznato e neshto shto me vodi niz zivotot
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 18:32
ABE ZAMINUVAM I ZA NISTO NEMA DA MI E ZAL!!!!!!!!!
PA MAJKA MI SAMA ME RODILAгазење%20од%20смеење
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 19:33
Idi i neokrechi se sine
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 01:13
Originally posted by Anthony Anthony напиша:

Idi i neokrechi se sine

TAKA E!!!!!!!!!!!!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 07:56

имам и леб и погача...ги сакам двете...задоволствосреќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 07:58
Originally posted by blashka blashka напиша:

имам и леб и погача...ги сакам двете...задоволствосреќа

нЕ ЈАДИ И ОД ДВЕТЕ ВО ИСТО ВРЕМЕ - МОЖЕ ДА СЕ ЗАДАВИШ
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.