|
Конкуренција |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | |
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Јули.2005 во 16:23 |
Vi se dopagja nekoja lichnost. I vie i se dopagjate.
A sto koga ke se pojavi vash konk*rent??? I nemu mu se dopagja licnosta koja vam vi se dopagja! Sto vo vakov slucaj? Dali ke se povlecete i ke cekate sto ke se sluci? Ili mozebi ke se borite za licnosta koja ja sakate? |
|
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi se ima ova sluceno!
Imase edna devojka koja mnogu mi se dopagjase, a ijas nejze. Arno ama se pojavi uste edna devojka na koja i se dopagjav. Problemot bese sto ovaa vtorata ne ja sakav, ama taa navaluvashe. A prvava devojka so koja se sakavme kako da ja izgubi doverbata vo mene i vo pocetokot se povleche. Kako da se uplasi od konk*rentkata. Togas si pomisliv dali ona sto go osekavme eden za drug bilo vistinsko. Vo sekoj slucaj ovaa prvata sobra hrabrost, rabotite stanaa jasni i ostanavme zaedno. Za onoj sto iskreno go ljubis vredi da se pomachis i da se borish za da go zadrzis! |
|
|
|
*
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi se sluci ednas da dobijam konk*rencija za edna zenska sto stvarno mi se dopagjashe. jas nezdrav se povlekov, cekav taa da odbere. ja izgubiv :(
i sega se kaam za toa. kolku bev blesav, a mozebi taa bese mijata vistinska ljubov?! |
|
Merlinka
Сениор Регистриран: 02.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 800 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MI ZNACI LICNOSTA KE SE BORAM ZA NEA.
|
|
mErLiNka & KeNeDi
|
|
Ana^^
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo zivotot sekogas treba da se boris za ona sto go posakuvas,nikogas ne treba da se predades
Moze ke bide malce potesko dodeka go osvois no ne treba da se predavas Jas ne se predadov i uspeav da ja pobedam konk*rencijata Nadezta posledna umira |
|
MeSs WiTh ThE BeSt,DiE LiKe The ReSt!
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
skoro tocno
no covek treba da e relen ako moze da prosudi do kake treba da se bori ne slucajno rekoa so glava zid ne se turka |
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Totalno se slozuvam. Do sega mo mojov zivot konk*rencii bile bivsi.No edno sto nauciv poleka i so trpenie ke si dojde i tvoeto.Dobro ima i isklucoci, ponekogas i ne uspeva ako osabata nema nikakov interes kon tebe. |
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
konk*rencija e zdrava rabota
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto mislis taka? Za mene bez konk*rencija pomalku nervozi. |
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bez konk*rencija covek ne odi napred
nema potreba da postane podobar covek podobar poubav posakan pozelen povesel |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vikas deka konk*rencijata e kako stimulant. Jas iskreno ne se plasam od konk*rencija pa i da izgubam.Ama ponekogas mi e zal za drugiot jas ako pobedam ako znam deka i taa osoba e fina. Edno nesto vo zivotot sto nauciv stanuvajeto posle padot ne pravi posilni,poubavi,poveseli... |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MORAS PONEKOGAS DA ODIS NAPRED BEZ POGLED DALI KE IMA ZRTVI......
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ete gledasH? i od zivotot se uci ne samo od strav od konk*rencijata |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bogami zivotot ti e najdbra lekcija. Ama jas gi zalam i drugite mozebi zosto nie zenskite sme poemotivni. Edno znam ne bese mojata ubavina sto ja pobedi konk*rencijata tuku mojata nasmevka i vedar duh. |
|
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |