|
Храброст |
Внеси реплика | страница 123 21> |
Автор | ||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Јануари.2008 во 11:41 |
|
ajde site so svoite mislenja kazete sto e za vas hrabrost?!
Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 15:44 |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za mene : hrabrost=ludost!!!t.e. za da bides hrabar treba da si lud!!!
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako dete mi kazaa deka hrabrost e
da se iseres na komcijata pred vrata da zazvonis i da pobaras WC hartija no denes ne sum ubeden deka e toa hrabrost denes e hrabrost da se nauci kako da se zivee ako ne se znaelo kako da se rodi |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma jok ludi ne se hrabri samo se ludi hrabar covek se soocuva so posledicite |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hrabar e onoj koj veruva vo ona za koe go napravil toj cekor............,cekor na hrabrost da im se sprotivstavi na site onie koi gledale samo "pravo"..........i normalno takviot se soocuva so posledicite..............a, lud e zatoa sto mozel se da ostavi kako sto e..........no sepak bil hrabar...........i se izboril za ona koe sto mectael....
|
||
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hm hrabrost ludost ima nekoja zaednicka unija ama ne e isto e4dniot e so princip drugiot ne
sto ne znaci deka hrabriot e lud i ludiot e hrabar
hrabar e onoj koj znae sto saka i sto da napravi i go pravi za da go dobie toa
i vo isto vreme zagrozuva skoro sve duri i celo minato ponekad za da postapi pravilno
inace definicija pa vaka nekako bi glasela onoj koj ja bara slobodata najprvin za sebe pa i da im dava na drugite onoj koj se stava pred drugite za nivni problemi da resi pa i zadno so niv i negovi onoj koj greskite svoi si gi priznava i poprava onoj koj se dvoi od tolpata plaslivci koj nemaat svoe jas bi rekol ispaga :hrabrost inace e energija koja nekoj moze da ja iskoristi nekoj go pravi po krevok toa e toa nema nisto ili e + ili - ili e gore ili dole
brave hart eve vi eden primer:sloboda
|
||
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hrabrost e......koga znam treba da go vadam....a ne go vadam.....
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa ne se vika hrabar nego POMOCAN |
||
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....misles? |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da go napisal nekoj drug da se mislam,,, majmune
|
||
|
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oki de
koga castis? |
||
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
храброст е да се носиш со она што навистина си, многу луѓе се срамат да бидат тоа што се, а храбрите излегуваат на улица такви какви што мислат дека треба да бидат колку и да е тоа чудно и се чувствуваат убаво во своја кожа
Изменето од Monuska - 04.Јануари.2008 во 14:56 |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nekoj na pismena dobil tema "sto e hrabrost"
u tetratkia napisal samo "e ova e hrabrost" i ja predal tetratkata na profesorot |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Внеси реплика | страница 123 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |