![]() |
|
Љубовни off - муабети... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 23> |
Автор | |
Суада ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Немам инспирација.
А, дојдов со таа намера да напишам нешто, нешто убаво, нешто воодушевувачки... Толку сакав да пишам нешто... Ама ете, не ми иди ништо, можи не ми лежи ништо на душава веќе, изгинало ![]() |
|
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|
![]() |
|
Devojcence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Zalno e nekoj da e dobar covek a da e nevospitan i ulicar. Ali toa e.
Изменето од Devojcence - 05.Февруари.2016 во 04:07 |
|
![]() |
|
Devojcence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
TE SVAKJAM ZA SE TE SVAKJAM.
|
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
lukavkoto! - ne dushata!
neli ti rekov!?? ![]() |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
Суада ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Хаххааххахахахахахахааха... Ок, КРАЈ!
Душата нема врска со мозокот... ![]() Таа не тапка, умот е проблемо... ![]() |
|
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
ok ..
![]() samo ushte eden biser ako mozhi u dnevniko da klaam, pa neka pukni i outluk.. ![]() dushata nikogash ne tapka u mesto zatoa e sekogash svezha, ko nova ![]() |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
Ништо, мајке ми...
![]() како че дојда,така и че си ода... ![]() Па така му е на дневникот, ко е испишан со моливче... Дека лесно е за бришење... ![]() Оутлук, ако не води никаде... Ќе тапкаме у место! ![]() |
|
|
![]() |
|
shto stori suada!??
![]() rekov li deka rezachite che dojdat.. ![]() ama nemam gajle ja i samata dnevnikot go brisham.. ![]() ps. shto mora neshto, nekade da vodi..? ete edna mala pouka vo dnevnikot ![]() |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
Kako ne im e sram na nekoj lugje da lazat?
|
|
![]() |
|
Mnogu mi se svidzash;]
|
|
![]() |
|
rasipan covek si samo toa ke kazam.
|
|
![]() |
|
Nikogash ne uspeva kaj sto ima golema ljubov.
|
|
![]() |
|
ја сум маркус!
немам рунди... ![]() |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
...eee chupo dlaboko si nagazila so Markus...istiot problem go imam i jas...sekojdnevno po edna runda boks imam so nego ![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |