|
dirty talk |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Декември.2007 во 03:13 |
jas mislam deka praktikuvate vakvi muabeti
mene licno me palat... cekam vasi komentari... fala |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
glasav za site opcii....osven vtorata......
nema nisto poubao od sto odzadi ja fakjas za kosa.....em ja rabotis i em i sepkas valkani raboti......ufffffff cek.....zabegav.... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja drugo i ne zboram
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
porano pocesto, sega nekako ne mi lezhi. No se e do tipot na partnerot i tipot na vrska.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da i jas sakam da mi zboruvaat?????????????..................doduse i jas slapam gluposti?????ama ne tolku mnogu...............poveke sakam da mi zborat?????
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas tropam iskreno komentari od tipot : sega ke ti go bapnam vo piceto slatko , sakam da te rasturam , da te rokam , izgasni go lusterot i lapni go , pusi mala i takvi stvari hahaha
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekako....na primer....raznesi me...mmmmmm....taka bejbi stavi go cel, ebi me jako.....daj mi go da go iscicam do kapka..........i takvi stvari....
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daaa...glasav za 4-toto a najmnogu mi e filing koga ke me zamoli da i go ... onaka jako mnogu e sexyyy
|
|
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nemam sto da dodadam osven deka ponekogash ne sekoash... |
|
nancy
Нов член Регистриран: 21.Декември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да, во последно време дури мислам дека dirty talk-от ми стана фетиш незнам дал би можела да доживеам оргазам without it
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
arno pocnavte...sto se usramivte e?
Изменето од IQ - 24.Декември.2007 во 23:04 |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo princip mrazam zboruvanje za vreme na sex.....ama moram da priznaam deka nekoi momci go pravat toa stvarno sexy i mozat da ti go krenat moralot
|
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uf , ne e na odmet dirty talk i deckomi gi pogodvit momentite , sekoj komentar e na mesto i uste tolku me izvavat od patiki..
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene ne mi e potpoln sex-ot bez dirty talk....Uzivam koga toa se pravi spontano,i koga partnerot te gleda vo oci dodeka mu kazuvas kako ke go "sredis"..ili pak on ke te "sredi"...nema podobar stimulans i podobar preduslov za neverojaten orgazam od toa..(bar za mene).
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |