|
Јосип Броз Тито-Скопје |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Aquamarine
Нов член Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Декември.2007 во 13:30 |
Iskreno, sto mislite za toa skolo ?
|
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nisto ne mislam za toa skolo. Samo sakam da kazam deka treba da se smeni imeto... Tito ne dosta veke so ovie komunisticki iminja......
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
skoloto e super, imase i si go odrza renometo , znam dosta ucenici koi zavrsile tamu i denes se solidni studenti.
nasproti prethodniot clen, sekogas sum bila protiv menuvanje na iminja, megjutoa toa e nekoja druga tema. |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Josip Broz Tito, e edna od najelitnite skopski gimnazii...
vo koja ,iskreno, e privilegija da se uci...decata sto izleguvaat
od tamu se dobro podgotveni i spremni za da prodolzat
vo visokoto obrazovanie...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heh ja za toa shkolo imam slushnato deka site profesori bile podmituvani i tamu uchela elitata... ama shto znam.... ne me bendisue mnogu... ima mnogu shmizli of tipot " LILAAAAA" ....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poznavam mnogu deca sto ucea tamu, i nikoj nikogas ne spomna
podmituvanje, a bea odlicni ucenici...za ova "shmizli"...dali samo tamu gi ima ???
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa shto gi znam tie vo sk... ja taka mislam pa sega ne mora da znachi deka sum vo pravo....
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
smizli ima sekade, i podmituvanje ima sekade, pa i tamu sigurno ima, no veruvam deka najmalku od site sredni ucilista ima vo J.B.Tito |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tocno. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Завршив во ЈБТ. Како и секаде, има и шмизли и фраери, има и сериозни деца што си го гледаат учењето. Јас се чувствував доволно подготвена за факултет. Професорите беа на ниво, а исто така и дисциплината во училиштето.
За наставната програма не можам да дадам оценка затоа што не учев по стандардната програма. Но за мене најдобар показател дали училиштето е добро е колкав е процентот на децата што се запишуваат на факултет. Во ЈБТ е еден од повисоките. Изменето од Miriam - 19.Декември.2007 во 01:11 |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МНОГУ ДОБРИ ПРОФИЛИ ВАДИ ТОА ШКОЛО...БРАТУЧЕДОТ ГЛЕДАЛ!!!..ОН МИ КАЖУВАШЕ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jebote.......stvarno e taka!
|
|
You live only ONCE!
|
|
Velevski
Нов член Регистриран: 06.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka skoloto e super
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека бев во може последната генерација кога имаше кадар од боли- глава- професори, спремни, јаки профи; не’ инспирирале, не' мотивирале, буквално сме биле ’’будни’’, и свесни дека учиме и слушаме убави квалитетни нешта и дека ќе имаме знаење.
Некои што се' уште таму пример, Ѓурчиновска-англиски; Ружа и Драган историја; Калајџиева- хемија; македонски- Ленче.... Сега има нови професори, млади, неискусни, кои не знам дали ќе им ја дадат истата тежина на образование на новите генерации. Може тоа е знак дека и факултетите не се толку јаки како што биле порано. Изменето од Kali - 27.Декември.2007 во 11:44 |
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |