|
Убавина - интелигенција |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Декември.2007 во 14:23 |
koja e relacijata odsno zavisnosta pomejdzu dvete
inaku ima edna pogovorka sekoja svatena mudrost pretstavuva istovremeno i zdobivajne so po edna nova brcka na celoto
|
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mislam deka ako si ja postavil temata kako da dvata termina se mislovni, sekako deka intelegencijata e ubavina privlekuva poradi samata priroda na chovekot da se nadograduva, mislam koj nejke da razgovara so intelegentna osoba, mozat da se nauchat mnogu raboti...
...a ako sporeduesh fizichka ubavina i intelegencija, togash ke dobiesh dva proizvoda... ...prviot e toa sto vikaat gospod dal ama i zemal ...vtoriot e fatalna osoba ako e zena se vika fam-fatal...ako e mashko se vika...zavodnik... |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
точно е дека се нарекува фам фатал
но мене исто тие две работи ме асоцираат и на гејша, к*ртизана во секој случај, секој сака да си има работа со таков човек, без разлика дали е машко или женско |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas zatoa vo brckite e ubavinata..... Изменето од ZeZnAtA - 20.Декември.2007 во 11:07 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VRSKATA POMEJDZU UBAVINATA I STO LICNOSTA MISLI MNOGU PATI E BLISKA ODNOSNO AKO LICETO KOE SE SMETA ZA LICE SO IDEALNI CRTI NA LICETO* PRI KONTAKTITE SO DRUGITE GI SOGLEDUVA SAMO UBAVITE LINII KAJ DRUGITE I GI PRIZNAVA KAKO TAKVI SREDINATA VO KOJA E KE GO ZABELEZI TOA A SO TOA I NEGOVATA UBAVINA, I OBRATNO DOKOLKU LICETO SO IDEALNI CRTI PRI KONTAKTITE SO DRUGITE GI ZABELEZUVA SAMO LOSITE LINII OD LICATA OD NEGOVATA SREDINA I TIE NEJZINATA {NEGOVATA}UBAVINA KE JA INVERTIRAAT VO NEGATIVNA
PA OTTUKA DOAJDZA PRASAJNETO KOE LICE SE SMETA ZA UBAVO?
|
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Познавам едно девојче што има навистина убави црти на лице се додека... молчи. Кога ќе отвори уста понижува и навредува се околу неа, па никој не ја забележува нејзината убавина. Никој не ја сака а што е најтрагично ја сожалуваат, си ја ставила убавината пред интелегенцијата и што сме добиле... одбивна личност |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не гледам некоја цврста нераскинлива врска кога е во прашање успехот и кариерата. Тие можат да се темелат и само на едата од двете особини на личноста. Зависи во кои води плива личноста. За некои води е поребна интелегенција, за некои убавина. Мерлинка била типичен пример за „гуска“ ама станала легенда. Од друга страна Балзак бил физички неугледен, ама бил омилен межу благородничките во Париз, благодарение на интелектот со кој создал дело кое уште долго ќе живее.
Изменето од majstorce62 - 10.Јануари.2008 во 17:26 |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите варијанти се можни ... 1. убавина и интелигенција 2. убавина и неинтелигенција 3. грдотија и интелигенција 4. грдотија и неинтелигенција нема правило ... ова како анегдотата со Ајнштајн и Мерилин Монро ... Мерилин викала ... - од нас може да произлезе убаво и умно дете ... а Ајштајн... - а може да биде грдо на мене и паметно на тебе ... мислам дека е за нив оваа анегдота ... не сум сигурен ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ама не се изјасни која комбинација ти ја преферираш? |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денешните фам фатал жени важат за мошне образовани, талентирани, убави но пред се ИНТЕЛЕГЕНТНИ ЖЕНИ! Денешните фам фаталки имаат голем избор, имаат слободен простор за еманципација и изразување но и најважно од се почит од општеството. Денешните фам фаталки се најдобрите мајки, и го заслужуваат конечно местото кое им припаѓа во општеството. нивната асоцијација со гејшите и к*ртизаните нема никаква врска со ова, ова го посочив само затоа што порано таквите генијалки (некои од нив) биле приморани да станат гејши и к*ртизани само да си останат верни на својот генијален ум, талент и разум, што за жал брачната заедница не им го дозволувала сето тоа. затоа, пак ќе кажам секој сака да има работа со паметна, образована, убава но пред се ИНТЕЛЕГЕНТНА жена или со други зборови ФАМ ФАТАЛ |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE POSTOJAT UBAVI I GRDI ZENI!!! POSTOJAT PAMETNI I GLUPAVI!!! |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze ubava i inteligentna ... kako sto e Tina Turner na primer ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убавиот збор - железни врати отвора.
Убавата жена - и камени срца крши Интелигентната знае како да ги врзи за себе. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не секогаш идат заедно, и покрај тоа што потајносите тоа го посакуваме. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |