![]() |
|
Опсесија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Јас мислам дека можиш да си опседнат со некој на два начини.
Прво ако ти немаш свое "јас" и сакаш да си како некој друг и опседнат си со него. И другото е ако сакаш премногу некоја личност и пазиш премногу на неа и тоа повеќе од што треба, исто стануваш опседнат со тоа и уствари ја загушуваш другата личност. |
|||
![]() |
|||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
||
Zoshto ti e momche i zoshto si so nego? |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|||
![]() |
|||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
||
Мило ми е што е така ![]()
Ако продолжиш така ќе те остави ![]() |
|||
![]() |
|||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||
opsesija...za mene zvuci kako ,,gusenje,,..
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |