|
Секси долна облека |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
KroBellus
Група Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Декември.2007 во 15:54 |
Па овака да почнам...Има разлика дали ке носиш долна облека од Victoria Sicret или од нашата "Пелистерка", гаки од чист памук(узврат) се разбира. Да видам вака како размислувате, или можеби ова важи за поодминатите години кога тешко е да се запали огнот хаххахахахахах
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj vaka posto gledam deka se skrzavi na komentari za temava jas ke pocnam..... Zavisi od tipot ili od situacijata , vo nekoi situacii ne postoi vreme da se obrne vnimanie na dolnata obleka zatoa sto gori ognot (strast 100%)... i tipot nema vreme da ja primeti tuku gleda samo da ja nema, a vo drugi (poopusteni da kazam romanticni situacii) dolnata obleka ima golemo znacenje....(i pak ke naglasam barem za mene e taka)
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Танга или Партизански гаќи, сакаше да каже авторот на темата.
Па нормално Партизански гаќи, танга им е потребна на луѓето на кои немаат ерекција. Тој што е способен, ерекција има на поглед на женска ,а не нејзините гаќи.
|
|
DjSpakY
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 10.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma dobro e da nosi neso kako tanga ama uste podobro da ne nosi nisto
|
|
KroBellus
Група Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаете ,јас лично мислам дека некои жени се поубави коа се облеченеи а некои се разбира голи. Незнам колку се согласувате? Некои сакааат да водат љѕбов со гаќичките на себе,само ќе ги тргнат малку настрана и оооп....Е токму за нив е многу битно каква е долната облека а за мужот уште повеќе.....Дајте малку послободно кажете што мислите. Ова не е некоја Табу тема нели....хахахха
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma neka se partizanski....dodeka se sini.....
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovie se poubavi od partizanskite
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......kako vikaa svabite.....gz jade gakja???
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleeeeeeeeeeeeeeee lou ovaa so blute tanga samo za tebe ejjjjjjjjj prva liga i se??????? |
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odlicni se.....
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto se odnesuva do temata.........partizanski???ili tanga????
a be vidi vaka sega sekoj si nosi gaki vo kakvi sto se oseka naj udobno???? tangata navistina e sexi i site tie raboti???????
ama i ovie obicnite mislam partizanskite kako sto gi vikata znaat nekogas da bidat sexi????zavisi od sto matrijal se i kakvi se neli????
a i uste nesto toa ti e isto kako da prasas masko koj se po sexi gaki bokserki????ili klasicni?????sve e toa do navika i koj kako si saka????
|
|
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga nosam sexy dolen vesh se cuvstvuvam posexy i poubavo i posamouvereno,i ne mora da imam sex za da nosam sexy vesh, go nosam pred se licno za sebe, a na partnerot sekako mu godi koga ke vidi ubavo parce vesh, gletkata e poubava vo sekoj slucaj
|
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka eeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Изменето од Lady Blue - 17.Декември.2007 во 13:14 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Voopsto ne obrnuvam na vnimanie na takva obleka t. e. me nervira sekakov vid na obleka kaj zensko koga imam namera da se param...u prvo vreme bese : - Za dzabe li davam pari za sex obleka, a ti ne ja ni zabelazuvas !...ama posle bidna poopustena zosto sekogas i vo sekoja situacija sum vozbuden...duri i dosaden
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |