|
Заљубен маж |
Внеси реплика | страница <12345 25> |
Автор | |||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ja priznavam deka sum zaljuben...pa sto ima vrska toa...ne e neshto sto si ukral ili izlazal pa da ne priznavash...bezveze rabota ne gi krijam nikad emociite, sekogash gi pokazuvam...
...i ushte neshto, nepostojat kuchki -zeni...postojat neonadeni i nedoonadeni zeni nervozni...abe prirodna rabota e toa...seksualno neaktivna zena e nervozna po priroda poshto bara toa da se iztresat malce genite i toa ... taka... |
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ti si onoj koj e izguben vo prostorot....zalno za tebe sto se uste ne si pocustvuval ljubov......a koga ke pocustvuvas ke znaes deka ljubov ne e ligavenje
|
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne, samo ti si pocuvstuvala ljubov. Devojce, taka ke te narecam zosto ne mi licis za poveke od 20 godini, tvoeto panicno i paranoicno reagiranje samo mi ukazuva deka podsvesno imas strav od mazi, da ne te povredat, da ne te izvisat,.... Verojatno srceto ti bilo skrsheno, a toa ostavilo tragi. Ti najudobno bi se cvstvuvala koga site bi bile kutrijnja sto ke ti se topat vo raka. Taka ne bi imalo rizik deka ke bides povredena, neli? No toa pak ke rodi druga frustracija, ke se osekjas kako mamicka, namesto kako zena. |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...................sum imala strav od mazia toa znaci strav od otvorenost na custvata kon sprotivniot pol taka?......verojatno sum bila povredena??kutrinja??frustracija???mamicka namesto zena???
sensei sevo ova napisano jas te gledam tebe vo tekstot(si trebal tekstov vo "ispoveduvanje"da go postirash)
...premnogu te povredile za da mozes pak da go otvoris svoeto srce t.e.da gi oslobodis zauzdanite emocii i ostanuvas suptilno odvoen duri i od viorot na strasta.....odamna "zaboravenite" ljubovni bolki ne ti dozvoluvaat da se opushtish i da i se predades na sakanata bez da zadrzis nekoja skriena,zastitna distanca...........(znaes onaa ranliva sostojba koga sakame nekoj dlaboko i bezrezervno).........od tvoite postovi mozam da zabelazam gnev koj e potiknat od razicarenosta.......ako veke ne e pretvirena vo omraza kon sprotivniot pol............znaes omrazata ima tendencija da zarazi se drugo i ljubovta da ja potisnuva......................................
hmm....ednas me narece devojce ednas mamicka......
|
|||
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I u kogo da se zaljubam sega...samo se derete i me plasite
|
|||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nema sto, imas talent za iskrivuvanje na rabotite, sto e prilicno negativna osobina. Tvojot strav od mazi ne e se odrazuva so nepokazuvanje cuvstva opsto kon sprotivniot pol, kako sto ti ja vrtis rabotata, tuku so konkretno izbegnuvanje na mazi, i potraga po detski personi koi ke gledaat majcinski lik vo tebe, sto za tebe e poudobnata situacija od koja ne bi izlegla povredena. Moeto obrnuvanje vnimanie kon tebe, i obid da ti razjasnam nekoi raboti, e cist odraz na ljubov, bezrazlika sto si drska i rasipana vo odnosot. Изменето од sensei - 14.Декември.2007 во 12:49 |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mojot talent za tebe voopsto ne e poznat i da ti go kazam nema da go razberes......................ti sevo ova go gledas kako izvrtuvanje na rabotite od moja strana zatoa sto na drug nacin nemozes i neznaes da poglednes
jas nemam potreba da baram mazi jas imam maz pokraj sebe koj sto znae da saka i da bide sakan(za tebe naucna fantazija...).............
tvoeto obrnuvanje na vnimanie kon mene e samo da si dokazes samiot na sebe(da si go nahranis svoeto ego)deka vo toa sto veruvas e vistinsko......
vistinata e iluzija za tebe.....
jas ne sum drska i bezobrazna samo ti taka me dozivuvas bidejki imame razlicni mislenja......... Изменето од ZeZnAtA - 14.Декември.2007 во 12:59 |
|||
|
|||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Naprotiv, jas i ti imame isto mislenje na temava, samo sto od tvojata izopacena percepcija za mene i histericen nacin na diskusija ne mozese nisto da razberes. Zalno
|
|||
|
|||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dokolku jas i ti imame isti mislenja na temata zosto zaljubenosta na mazite te asocirase na ligavenje???
|
|||
|
|||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Me mrzi da ti objasnuvam
|
|||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
te fati nespremen
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Me tepase na kondicija |
|||
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...i ushte neshto, nepostojat kuchki -zeni...postojat neonadeni i nedoonadeni zeni nervozni...abe prirodna rabota e toa...seksualno neaktivna zena e nervozna po priroda poshto bara toa da se iztresat malce genite i toa ... taka...
[/QUOTE] |
|||
Внеси реплика | страница <12345 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |