IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Пријателство
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Пријателство

Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
Автор
Порака
smile* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај smile* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Пријателство
    Испратена: 11.Декември.2007 во 02:39
A DA KAZEVTE KOLKU KNIGI STE PROCITELE-RAZMENILE PRIJATELSI MEGU SEBEголема%20насмевка

Изменето од mamma - 29.Март.2008 во 22:54
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 11:52
ne gi davam moite knigi od pricina sto koga sum davala , knigite mi se setale po razni prijateli na prijateli, pa ili nema da mi gi vrata ili ke mi gi vratat vo nekoja sostojba kako kniga od biblioteka.

Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 00:47
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

ne gi davam moite knigi od pricina sto koga sum davala , knigite mi se setale po razni prijateli na prijateli, pa ili nema da mi gi vrata ili ke mi gi vratat vo nekoja sostojba kako kniga od biblioteka.

istoтага
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 01:16
Iako site knigi shto gi kupuvam gi potpishuvam
kako bi znaela deka se moi, nekoj bez sram si gi
chuva doma.I zatoa vishe na nikogo ne davamлутина

Изменето од mamma - 12.Декември.2007 во 11:55

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 01:18
Jas zatoa si si gi cuvam vo PDF format ,  na site gi davam i ne gi baram nazad  . голема%20насмевка
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 01:30
Aaaaaaaa....ti nemash "metar Tolstoevski" na polica...газење%20од%20смеење

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 01:57
E  da znaes deka go imam , naj seriozno . голема%20насмевка
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
eva2marija Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Germany
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eva2marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 10:15
Na onie sto znam deka ke mi gi vratat, im pozajmuvam dodeka ja procitat...posle 1 do 2 nedeli si ja baram i tolku.
Jas sum si zacleneta vo Biblioteka i retko pozajmuvam.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 12:09
ja mislev deka samo mene ne mi gi vrakaat...deka si mislat nacekavame budala ke go dupime
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 15:33
Половина од домасната библиотека ми остана кај пријатели. Ниту книгите ми се вратија, ниту пријателите.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
jas ili nie Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jas ili nie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 23:37
E VAKVOTO PRIJATELSTVO OSOBENO GO CUVSTVUVAM BLISKO NA DUSATA KOGA MI SE PODARI KNIGA ILI KOGA MI SE DADE NA CITANJE , OVIE LUGE POSEBNO GI CUVSTVUVAM ZA DRAGI, BLISKI PRIJATELI.
A JAS MOZEBI CUDNO NO SEKOGAS KOGA DADAM KNIGA ZA CITANJE VELAM NE BRZAJ KOGA SAKAS CITAJ JA. I AKO NEKOJ MI JA VRATI ISTATA MI E MALKU KRIVO KAKO DA NE I SE OTVORIL PATOT.
NE ZNAM KOLKU KNIGI MI DOSLE OTKAKO SUM DALA SVOI, SEKOGAS KE KUPAM , JA CITAM I VEDNAS ZNAAM KOMU DA JA DADAM -KOMU MISLAM KE SE DOPADNE I POSLE ISTITE LUGE MI NOSAT PO NEKOLKU NIVNI, EDNA DVE NA PODAROK A PO TRI NAJMILI STO IM SE AMA SO VRAKANJE , E TOA MI E UBAVO TOGAS CUVSTVO KAKO NEKOJ DA MI GO OTVORIL SRCETO.
EDNAS SE SLUCI NA EDNA ZENA DA I DADOV EDNA KNIGA SO ZBOROVITE AKO TI SE DOPADNE SLOBODNO DA JA ZADRZIS, PO MESEC DENA MI DONESE SEDUM KNIGI. BEZ RAZLIKA STO MOJATA BESE SKAPA, A NEJZINITE NEKOJ I GI DAL BEZ PARI , SE POCUVSTVUVAV SREKNA STO MOJATA NAJDE DOM KADE DE E SAKANA KNIGA.
DRUGA PAK KUPENA ZA MALKU PARI JA PROCITA EDEN CEL GRAD I KOGA MI SE VRATI PO DVE GODINI , NE ZNAETE KAKVO CUVSTVO ME DOPIRA KOGA JA VIDAM KAKO E RAZLISTANA , KAKO NEKOJ PATNIK KOJ IMAL SREKA DA GO PROSETA SVETOT.
ZNAETE KNIGITE IMAAT NEZAVUSEN PAT I OD CITATELITE I OD PISATELITE STO E POSEBNO FENOMENALNO KAKO DA ZIVEAT SVOJ ZIVOT, PA KOGA POVRZAT LUGE USTE POSREKNO E CUVSTVOTO.
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 04:56
samo jas davam knigi na drugi i mi gi zadrzhuvaat po 100 godini, ako ne si gi pobaram i ke mi ostanat vo niv...

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 09:26
Originally posted by IQ IQ напиша:

samo jas davam knigi na drugi i mi gi zadrzhuvaat po 100 godini, ako ne si gi pobaram i ke mi ostanat vo niv...

нЕКОГАШ ИМАВ 2000 КНИГИ, АМА ОД ПОЗАЈМУВАЊЕ НЕ МИ ОСТАНАА НИТУ 500
НЕ ГОРДИ СЕ НИСИ ЈЕДИНА НА ОВОМ СВЕТУ...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
BarbB Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 149
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BarbB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 01:21

позајмувам книги на луѓе што знам дека ќе ми ги вратат

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.