|
Предрасуди |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ех, каква поразителна изјава на немоќта...
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imam predrasudi sprema
loshi ludje, sebichni ludje, licemerni i egoistichni ludje ludje koi se nechisti, shalterskite rabotnici, turbo folk sisati i izveshtacheni peachki -koi se se samo ne peachki |
||
zumbulka
Нов член Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
primer za predrasuda....site evrei se skrzavi...dali si zapoznal evrein da vidis dali e skrzav ili ne...drug primer...bogatite luge se srekni...dali se? |
||
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imam predrasudi-nesakam narkomani
i homoseksualci. |
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Poznavajki poveke evrei, ke ti kazam deka najcesto se skrzavi. Taka sto primerot ne ti drzi voda. Ako sakas da generaliziras i procent od 90% ti e dovolen, togas predrasudata e ispravna. A primerot so bogatite jas go znam kako sprotiven. Deka bogatite ne se tolku srekjni kolku sto drugite zamisluvaat. poentata na seto ova pisanie, koja ocigledno slabo e razbrana pa moram da ja nacrtam, e deka nikoj ne smee da diskvalifikuva tugjo mislenje so negativna etiketa deka e predrasuda. |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
токму така... браво... |
||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа пред се се однесува на тебе, сенсеи. Ама, како што веќе реков на самиот почеток - нема да можеме да те убедиме дека твојот став уште во старт е синоним за --- предрасуда. Ете, веќе се покажува дека имал право Ајнштајн .
Би ти посоветувала да отвориш некој лексикон за значењето на зборовите и да се информираш за точното значење на зборот предрасуда. Бидејки, зборовите си имаат конкретно значење. Ајде, барем ти на форумов се декларираш за апсолутист кој е убеден во црно - белиот свет (дека се на светов е или црно или бело, за разлика од мене). . Изменето од chuchuliga - 09.Декември.2007 во 17:50 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
predrasudi se opsto prifateni pogresni mislenja koi bile
ustanoveni vo vremeto na nedostatok na faktite, naucnite
dostignuvanja ili namerno pusteni lazni reklami megju narodot
ova go smisliv sam Изменето од anakin - 09.Декември.2007 во 17:54 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brat?!,....pak ti ,...okolu gospod neshto!,....
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele zabegavme brat
sekoj misla GOSPOD abe ovde kje skreneme garant |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne be ,brat,....bash ubavo si go sklepal toa shto,...sam si go smislil,...a,predrasudite uvek gi dotepuva vistinata,...samo ,shto vo ovoj sluchaj,...nikoj nema da moze ja doznae,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вие двајцата пак... све за Господ... и после мојата славна изјава за далтонизмот, уште не ви дојде памет... шо би рекле америте... get a life! oстајте го Господ на раат, аман више!
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ili bolje da cum zrtva na predrasuda, nego obraten...
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
викам дека немам предрасуди... и навистина немам во оглед на религија.... боја на кожа... националност...
ама да бидеме реални... ако видите некого кој не е од вашиот СЛОЈ,... како одма поинкау го гледате ?? и како можеме да донесуваме избрзани заклучоци за луѓето што не ги знаеме ако немаме предрасуди ??? ако немавме предрасуди,... немаше да ги озборуваме и коментираме оние кои не се како нас.... и зошто секогаш ги напаѓаме послабите и по малце моќните од нас ?? |
||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |