![]() |
|
Дали на Македонија и треба селектор странец? |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
nuredinosmani ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 03.Декември.2007 во 15:21 |
mislam deka ne
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a zasto misles deka ne?
|
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Ни треба селектор кој ќе знае како да „не среди“ малку...
без разлика дали е странец или Македонец... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Мислам дека Катанец беше добар селектор . . . Не знам дали му го продолжија договорот ама мислам дека тој ќе биде одличен избор . . .
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
biser ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Треба и те како странец и тоа странец со стап. Видовме што направија нашите селектори, фудбалерите немаат респект кон нив, такви сме. Тоа е штета, не дека нема од нив квалитетни стручњаци. Само Дончо успеваше да ги мотивира со Питу и Гоце, ама тоа одамна помина. Сега треба нешто како Рехагел у Грција, тие трупови ги направи шампиони. Мислам дека и Катанец не е лош избор.
|
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
дефинитивно странец. Нашите селектори покажаа дека немаат победнички менталитет. Се нешто они се задоволни со „добрата игра“, а резултатот 0-3
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
...ne e do selektorot..nas trojca da ni dadat (Mourinho,Wenger,Benitez)...dzabeee..nas fudbaleri ni trebaat
![]() |
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
денес објавија дека Катанец останува на чело на репрезентацијата до 2010.
Добро или лошо? |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
па добро, изгледа, само му требаат нови играчи, овие видовме колку можат.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
не знам зошто мк, нема скаути како хрвативе, шо сите нивни иселеници ги скенираат на време...
еден славковски да се стави на пример у партнерство со пандев, или може и некој друг ќе излезе... пошто шпицот е најголем проблем... |
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Мислам дека е добро што Катенец ќе ја води Македонија и на престојниве квалификации . . . Немам ни забелешки за тимот . . . Според мене и третото место во група ќе биде успех . . . |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
alek_messi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
добро казано кај нас само пандев игра не мози тој сам се да напрај Изменето од alek_messi - 22.Декември.2007 во 19:56 |
|
|<!> sTORMBRAKER|<!>
|
|
![]() |
|
Најслаби позиции на тимот?
среден ред (фали еден модрич) и ултра шпиц (еден инзаги)... Со такви таленти, тимов би обезбедил и пласман на некое митичудо.... |
|
![]() |
|
alek_messi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
абе не сонувај разбудисе ние го немаме модрич туку величе шумуикоски и го немаме инзаги туки илчо наумоски не ми сонувајте
|
|
|<!> sTORMBRAKER|<!>
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |