|
Каде бевте синоќа? |
Внеси реплика | страница 123 36> |
Автор | |
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Ноември.2007 во 09:38 |
Еве јас ќе почнам прва.
Прво бев на отварање на изложба во Чифте Амам, а после тоа во Свон. Баш беше преубаво, немаше гужва, мирно и тивко, со супер друштво...
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
doma ucev!!!!!
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja vcera bev doma i ja rokav gitarata nekoj 3 saata
|
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аууууу........каков провод имав вчера
Бев во дискотека (Colosseum) и толку многу испив сто имам дупки во меморијата, и денес цел ден ми е лошо. Ама барем супер ми беше вчера |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
juce sm bio u krevetu ss jednu gospogju od 37 godina |
|
eva2marija
Нов член Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Doma - ladno e za nadvor
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бев дома, тешка е продуцентската работа...
а кај на друго место би бил |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во бољи живот
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bev vo kastro, pa vo custom pub kade epten se otkaciv.....cela vecer AC/DC.......i pred 20 min se razbudiv "negde"...i sea mi curi glaana tuka pred monitorov...
|
|
aurelianus
Сениор Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На промоција на ,,ГОЛА ВОДА"....САЛОН 19,19!Добро е,нека има нешто ново.
|
|
8"
|
|
leukoplacia
Група Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За сите редовно одат во КАСТРО ме интересира дали таму ке има дочек на нова година што се збори.Не сум била одамна па ме интересираше.Ако знаете кажете
|
|
Aquamarine
Нов член Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U irush pub bev, na kej. SEkoj petok ima dobro svirce.
|
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
WIKEDA НОВОГОДИШНО ВО CLUB CASTRO!!! Klub Kastro .. 31.12 2007-01.01.2008 Vlez: 1000-1500denari (vkl.pijalok,meze,dedo mraz!!!) Br. na bileti - ogranicen!!!! www.myspace.com/castroclub www.wickeda.net www.myspace.com/wickedabg Za site onie koi se seкavaat na najludiot i najzabavniot klupski koncert koj mu se sluci Skopje, eve edna ubava vest... Ovojpat imate moznost, dodeka i odbrojuvate na 2007 -mata, da uzivate vo zvucite na eden od najzabavnite balkanski bendovi-WIKEDA! Inaku se raboti za sostav koj e na scenata petnaesetina godini, dobro poznat na skopskata publika po nastapite na Taksirat od pred nekolku godini i klupskiot koncert vo Kastro, na denot na negovoto otvoranje(prisutni 600 posetiteli!). Doa|aat od Sofija(R.Bugarija), imaat izdadeno nekolku studiski albumi, se naogjaat na bezbroj internacionalni izdanija a novogodisniot koncert ke bide uvertira za golemata evropska turneja na koja zaminuvaat vo mart 2008-ma god.. I uste ona najvaznoto i najaktuelno... Bendot ucestvuvase na bugarskiot konk*rs za Evrosong 2008 i gi ceka rezultatite od glasanjeto, koi kje bidat poznati najdocna do 21.12.2007. Im drzime palci!!! Vleznicite za najludata nok vo Kastro ke se dvizat od 1000 do 1500 denari (vklucen pijalok i meze!), moze da gi gi pobarate na vratata na klubot i ke imaat strogo limititrana kvota, pa zatoa pobrzajte so rezervaciite! Drugarski Pozdrav! Kastro Ekipa clubcastro@gmail.com Изменето од Tonchie - 16.Декември.2007 во 09:25 |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
Внеси реплика | страница 123 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |