![]() |
|
ИЗБОРИ 2009 - генерална дискусија |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 35> |
Автор | ||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pa mora vo Berlin takva masa da ima, Merkel nema da sedne na masa koja ja izdelkal nekoj drvodelec od Delcevo. Diplomatite na site zemji vo svetot uzivaat takvi blagodeti, i toa e normalno(zatoa sekoj saka da bide ambasador, bil strucen ili ne) I onie vo Brazil nemaat sto da jadat i se siromasni, ama nivniot Ambasador tuka im Zivee vo Vila izgradena vo 18vek, vo barok/renesansa stil , ima posluga od nekoi 7 lugje, duri i gradinar ima... A ova go znam zosto mi e licen prijatel.. ![]() Taka da taa masa od 12000 evra da ne ve cudi mnogu, toa e normalno, veke kazav Merkel mora da ima kade da sedne koga ke dojde vo poseta ![]() ![]() ![]() bitno e dali Covekot ima kapacitet, da napravi nesto povredno za drzavata od tie 12000evra dadeni za reprezentacija..plus taa masa, nema toj da ja zeme so sebe koga ke se vrati vo MK ili NY ili bilo kade, ke si ostane da sluzi i za idniot ambasador Изменето од Neonic - 20.Ноември.2007 во 17:44 |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Vidi smea, ovie i mrtvi predlagaat za pretsedatel. Ama ima tuka i drugo Onazis e Makedonec. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
|
GRUEVSKI!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ZLATKODOMINO ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
|
ПОЗДРАВ ДО СИТЕ.Е ПА ДРАГИ МОИ ПРОЧИТАВ ШТО ИМАШЕ ЗА ЧИТАЊЕ, ПО МАЛКУ СЕ ИЗНАЧУДИВ ,ЗА НЕКОИ РАБОТИ СЕ СОГЛАСУВАМ. ЈАС НЕ ЗНАМ ОД КАДЕ ГИ НАЈДОВТЕ СИТЕ ОВИЕ ИМИЊА (МИ ЛИЧИ КАКО ДА СЕ ИЛИ ИЗВАДЕНИ ОД РАКАВ ИЛИ ПУСТИ ЖЕЛБИ)СИГУРЕН СУМ ДЕКА МАЛКУ ИМААТ ВРСКА СО РЕАЛНОСТА.КАКО И ДА Е ОНА ШТО НА МАКЕДОНИЈА И ТРЕБА ,СПОРЕД МЕНЕ,НЕ Е НИ ЕДНО ОД ПОСОЧЕНИТЕ ИМИЊА,ЗАТОА ШТО СКОРО СИТЕ СО СЕБЕ НОСАТ НЕДОЗВОЛЕНО НИВО НА КОНФЛИКТ А ТОА СЕГА Е ПОСЛЕДНО НЕШТО ШТО НА ДРЖАВАТА И Е ПОТРЕБНО.ЈАС БИ РАЗМИСЛИЛ ЗА ЕДНО ИМЕ -ФРЧКОВСКИ НО САМО КАКО НЕЗАВИСЕН И НЕПАРТИСКИ КАНДИДАТ. |
||
zlatko
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
ЗА претседател на Куќен Совет.
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
go predlagam,go predlagam.................,ne be on umre
![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Кој ? Око Ван Глава ли? |
||
![]() |
||
|
Ај те предложуваме.
|
||
![]() |
||
|
Навистина.
|
||
![]() |
||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
|
Sto zborish bre ti "FRCHKOVSKI"???? ![]() AJ ZIRNI TAMU VO DOSIEATA KE VIDISH KOLKU 'FRCHKOVSKI' SO SEBE NOSI NEZADOVOLITELNO NIVO NA KONFLIKT - a bogami i kriminal???? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
|
ja tipujem na frcku. |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Драги мои,
имате да избирате помеѓу Павле Трајанов, Васил Тупурковски и Љубомир Данило Фрчковски.......... Друг избор немамте. Не оти така јас сакам. Така ќе ви наложи на тие кои ќе предлагате кандидати. Нив тројца мора во вториот круг. друже Петковски извини тебе не те спомињаат. |
||
|
||
![]() |
||
kojotovik ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
|
a mene nema da me predlozite za preTsedatel?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Да и за тебе стана збор ама не за сега туку во нивниот долгорочен план ти си за 2024 година. |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |