IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ИЗБОРИ 2009 - генерална дискусија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ИЗБОРИ 2009 - генерална дискусија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 35>
Автор
Порака
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 17:43
Originally posted by Nee*amAnderskor Nee*amAnderskor напиша:

Originally posted by sikter sikter напиша:

kerim?!,da ne e toa onoj sto vo ambasadata vo berlin kupil masa od dvaesetina iljadi evra ili dolari bese?

bogami,ovoj narod samo takvi si izbira i ne ni zasluzil podobri!

Bilo da se evra il dolari, toa e cenata na prosecna boardroom masa.

Pa mora vo Berlin takva masa da ima, Merkel nema da sedne na masa koja ja izdelkal nekoj drvodelec od Delcevo.
  Diplomatite na site zemji vo svetot uzivaat takvi blagodeti, i toa e normalno(zatoa sekoj saka da bide ambasador, bil strucen ili ne)
  I onie vo Brazil nemaat sto da jadat i se siromasni, ama nivniot Ambasador tuka im Zivee vo Vila izgradena vo 18vek, vo barok/renesansa stil , ima posluga od nekoi 7 lugje, duri i gradinar ima...
  A ova go znam zosto mi e licen prijatel..среќа
 Taka da taa masa od 12000 evra da ne ve cudi mnogu, toa e normalno, veke kazav Merkel mora da ima kade da sedne koga ke dojde vo poseta голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

bitno e dali Covekot ima kapacitet, da napravi nesto povredno za drzavata od tie 12000evra dadeni za reprezentacija..plus taa masa, nema toj da ja zeme so sebe koga ke se vrati vo MK ili NY ili bilo kade, ke si ostane da sluzi i za idniot ambasador

Изменето од Neonic - 20.Ноември.2007 во 17:44
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 01:23
Originally posted by AK47 AK47 напиша:

Оnazis na  Pollozaj.

Vidi smea, ovie i mrtvi predlagaat za pretsedatel. Ama ima tuka i drugo Onazis e Makedonec.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
borec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2007
Локација: Australia
Поени: 1294
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 16:48
GRUEVSKI!!!!!!!!!!!!  среќа

задоволство задоволство задоволство

Кон врв
ZLATKODOMINO Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2007
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZLATKODOMINO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 00:19

ПОЗДРАВ ДО СИТЕ.Е ПА ДРАГИ МОИ ПРОЧИТАВ ШТО ИМАШЕ ЗА ЧИТАЊЕ, ПО МАЛКУ СЕ ИЗНАЧУДИВ ,ЗА НЕКОИ РАБОТИ СЕ СОГЛАСУВАМ. ЈАС НЕ ЗНАМ ОД КАДЕ ГИ НАЈДОВТЕ СИТЕ ОВИЕ ИМИЊА (МИ ЛИЧИ КАКО ДА СЕ ИЛИ ИЗВАДЕНИ ОД РАКАВ ИЛИ ПУСТИ ЖЕЛБИ)СИГУРЕН СУМ ДЕКА МАЛКУ ИМААТ ВРСКА СО РЕАЛНОСТА.КАКО  И ДА Е ОНА ШТО НА МАКЕДОНИЈА И ТРЕБА ,СПОРЕД МЕНЕ,НЕ Е НИ ЕДНО ОД ПОСОЧЕНИТЕ ИМИЊА,ЗАТОА ШТО СКОРО СИТЕ СО  СЕБЕ НОСАТ НЕДОЗВОЛЕНО НИВО НА КОНФЛИКТ А ТОА СЕГА Е ПОСЛЕДНО НЕШТО ШТО НА ДРЖАВАТА И Е ПОТРЕБНО.ЈАС БИ РАЗМИСЛИЛ ЗА ЕДНО ИМЕ -ФРЧКОВСКИ НО САМО КАКО НЕЗАВИСЕН И НЕПАРТИСКИ КАНДИДАТ.

zlatko
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 02:35
Originally posted by BlackDevil BlackDevil напиша:

A za pretsedatel samo Igor Ivanoski -SHEMAголема%20насмевка

ЗА претседател на Куќен Совет.
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 02:38
 go predlagam,go predlagam.................,ne be on umreгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 02:39

Кој ? Око Ван Глава ли?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 02:45
Ај те предложуваме.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 03:00
Навистина.
Кон врв
borec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2007
Локација: Australia
Поени: 1294
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2007 во 09:06
Originally posted by ZLATKODOMINO ZLATKODOMINO напиша:

ПОЗДРАВ ДО СИТЕ.Е ПА ДРАГИ МОИ ПРОЧИТАВ ШТО ИМАШЕ ЗА ЧИТАЊЕ, ПО МАЛКУ СЕ ИЗНАЧУДИВ ,ЗА НЕКОИ РАБОТИ СЕ СОГЛАСУВАМ. ЈАС НЕ ЗНАМ ОД КАДЕ ГИ НАЈДОВТЕ СИТЕ ОВИЕ ИМИЊА (МИ ЛИЧИ КАКО ДА СЕ ИЛИ ИЗВАДЕНИ ОД РАКАВ ИЛИ ПУСТИ ЖЕЛБИ)СИГУРЕН СУМ ДЕКА МАЛКУ ИМААТ ВРСКА СО РЕАЛНОСТА.КАКО  И ДА Е ОНА ШТО НА МАКЕДОНИЈА И ТРЕБА ,СПОРЕД МЕНЕ,НЕ Е НИ ЕДНО ОД ПОСОЧЕНИТЕ ИМИЊА,ЗАТОА ШТО СКОРО СИТЕ СО  СЕБЕ НОСАТ НЕДОЗВОЛЕНО НИВО НА КОНФЛИКТ А ТОА СЕГА Е ПОСЛЕДНО НЕШТО ШТО НА ДРЖАВАТА И Е ПОТРЕБНО.ЈАС БИ РАЗМИСЛИЛ ЗА ЕДНО ИМЕ -ФРЧКОВСКИ НО САМО КАКО НЕЗАВИСЕН И НЕПАРТИСКИ КАНДИДАТ.

Sto zborish bre ti "FRCHKOVSKI"????изненадување

AJ ZIRNI TAMU VO DOSIEATA KE VIDISH KOLKU 'FRCHKOVSKI' SO SEBE NOSI NEZADOVOLITELNO NIVO NA KONFLIKT - a bogami i kriminal????  голема%20насмевка смеење

Кон врв
Цаци Галапчарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Byelorussian SSR
Поени: 955
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Цаци Галапчарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 22:15

ja tipujem na frcku.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 23:07
Драги мои,
имате да избирате помеѓу Павле Трајанов, Васил Тупурковски и Љубомир Данило Фрчковски..........
Друг избор немамте.
Не оти така јас сакам. Така ќе ви наложи на тие кои ќе предлагате кандидати. Нив тројца мора во вториот круг.
друже Петковски извини тебе не те спомињаат.
Кон врв
kojotovik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2007
Поени: 369
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kojotovik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 23:13
a mene nema da me predlozite za preTsedatel?плачењеплачењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 23:20
Originally posted by kojotovik kojotovik напиша:

a mene nema da me predlozite za preTsedatel?плачењеплачењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Да и за тебе стана збор ама не за сега туку во нивниот долгорочен план ти си за 2024 година.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 35>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,133 секунди.