|
OnNet info broj 1,4den/min (bez DDV)!!! |
Внеси реплика |
Автор | |
kkxenon
Нов член Регистриран: 08.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Ноември.2007 во 20:11 |
Od sto sum vrtel na toa posraniot broj na off ovaaa onnet i na koj so denovi nikoj ne mi se javuvase mi naplatile po 1,4den/min.
Najtragicno e koga na TV ke gi vidam kako se ponasaat nesto kao mnogu uspesna firma, ne mi se veruva. Ne si trosete vreme, pari i nervi so niv, barajte na drugo mesto internet. |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ocigledno ima eden kup izgoreni musterii na onnet. Nikogas ne sum im veruval na tie sanz of bicis.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Baba
Нов член Регистриран: 07.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas se zaebav so tie prokletite od on.net,si vrtev na telefonot za poddrska posto nemav internet i me izgorea so smetkata.A golemi mangupi se,te ostavaat da cekas do beskonecnost dodeka da ti se javi nekoe "zabavace" sto nemoze nikako da ti pomogne!Preporaka do site,begajte od niv kako od gavol!!!
|
|
hacko
Сениор The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A za malku ke stavev Internet od Onnet.MTnet se podobri,samo MAX ADSL 2-2GB e malku.
|
|
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |