|
Се сеќавате ли на вашата прва љубов??? |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Ноември.2007 во 16:25 |
A?
|
|
The wolf
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sekavam na nejze mnogu dobro ,samo sto imeto i go zaboraviv!!Eh tolku bev zaljuben vo nea sto usite mi pocrvenuvaa koga ke ja videv!!!
Bese toa nekogas....davno |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
florensia
Нов член Регистриран: 11.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se sekjavam i mislam deka nema nikogas da ja doziveam vo tie razmeri. tolku naivno i bezrezervno.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeeee....bese toa nekogas...mnogu ubavo cuvstvo,mnogu naivno...Moze da se dozivee posle prvata i ljubov od mnogu pogolemi razmeri,ama nikogas tolku naivna i bezrezervna(za zal)
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...НЕ...ЈА ЖИВЕАМ У НАДА...!!!..ЕДЕН ДЕН....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daaaaaaaaaaaaa ............i iskreno kazano nikogas nema da go zaboravam .......... toj ima pocesno delce od mojata dusa
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne i ne sakam da se setam...
|
|
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se sejkavam i mislam deka bese eden od najubavite momenti vo zivotot.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako da se sekavam koga ne sum edinsteveniot komu bila prva...bese kako poligon za vezba...
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde, ajde ne se zali.......... barem dobro si se IZVEZBAL
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ne bes siguren da li sum pogodil na pravoto mesto
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa bev vo prvo oddelenie i si sakav eden Bojan koj mi bese imaginaren decko,ali niso ne pravevme samo si sedevme zaedno,zaljubeno si se gledavme i si se drzevme za raka...Smesno,neli? |
|
dimitri
Нов член Регистриран: 11.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj ne se sekava na prvata aj da ne ja narekuvame ljubov zosto,pojma sme nemale sto e toa ljubov na taa vozrast. Podobro simpatija koja ostanala za zal samo toa i nisto poveke
|
|
pa vidi sea...
|
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |