![]() |
|
Првиот албум на Тоше Проески |
Внеси реплика ![]() |
Автор | ||||
Audiofil ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 11.Ноември.2007 во 00:08 |
|||
Pozdrav do site forumgii i ako slucajno nekoj go ima prviot album na Tose Nekade Vo Nokta vo originalno izdanie,ne piratsko neka mi odgovori bidejki go nema nikade vo prodazba duri ni vo Hrvatska i Slovenija.Se javiv vo Avalon i mi kazaa deka dodeka ima piraterija vo Makedonija albumot nema povtorno da bide pusten vo prodazba.Zatoa bi go zamolil onoj sto go ima ako voopsto postoi takov da se dogovorime da go presnimam a za vozvrat mu davam i mu snimam sto mu dusa saka.Odnapred blagodaram.
|
||||
![]() |
||||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
jas go imam na kaseta - original
![]() ![]() |
||||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||||
![]() |
||||
Audiofil ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
|||
Isklucivo cd baram no sepak ti blagodaram.
|
||||
![]() |
||||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|||
ke go pobaram ako go ima nekoj ke ti pisam
|
||||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||||
![]() |
||||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|||
Еве , најдов на интернет
![]()
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Blagodaram Alekta za ponudenata pomos.A mp3 fajlovi voopsto ne sakam,zatoa go baram vo originalen audio format.
|
||||
![]() |
||||
Friends ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 15 |
|||
kaj ke go najdis originalnoto ne znam, inace i jas imam edno cd ama ne e originalno .
|
||||
Се заебал оној кој мисли дека може да се откаже од целиот свет.Оној кој мисли дека светот не може без него, уште повеќе се заебаl
|
||||
![]() |
||||
tante1990 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 50 |
|||
Pa me potseka na mojot 7 ili osmi rodenden..tato mi go kupi albumot,i zaboraviv da ucam,oti postojano go slusav tosence....me potseka na detstvoto,i mnoogu mi falat tie momenti...otsekogas go sakav
|
||||
![]() |
||||
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
|||
Јас лани го гледав „Некаде во ноќта“ оригиналното цеде по музичките продавници ама беше поскапо и од тогаш актуелното цеде „Игри без граници“ - чинеше 450-500 денари!
Изменето од maestro13 - 23.Јануари.2009 во 09:37 |
||||
![]() |
||||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|||
ја го имам првиот албум на касета, оригинал, само да го најдам
![]() |
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
![]() |
||||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
|||
побарај дали го има на рекорд во Култура книжарата...ги има повеќето..мислам дека го видов и тоа..ама не сум сигурна
|
||||
![]() |
||||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|||
Jas mislam deka uste go ima cd-to po nekoi muzicki prodavnici,vo Jugoton mislam deka go ima..a za cenata taa e nekade 400-500 denari,ama pa za Tose bi dala sepak toa e se sto ni ostana od nego a i original si e original..ok neli koj ne moze da si dozvoli da go kupi.. ![]() |
||||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||||
![]() |
||||
Pentakostalec ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
|||
e so ima vrska ako slusas Mp3 format namesto ona audio orginal samo povekje pari i Right
![]() |
||||
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |