![]() |
|
Кој да го чува вашето дете ? |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 10.Ноември.2007 во 14:19 |
Поради x причини, не сте во можност да се грижите за вашето мало дете
На кого би му го оставиле да се грижи кога вие не сте дома ? Значи,, на кого најмногу имате доверба да го оставите вашето мало дете да биде во негови раце додека вие сте на работа или имате други обврски Како се снаоѓате во тие моменти ? Изменето од Mona Liza - 10.Ноември.2007 во 14:19 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Miriam ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Градинка. Ако е уште мало за градинка, бебиситерка. На баби би оставала, но за нивно задоволство, не за секојдневна обврска додека ние сме на работа.
|
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Iiii svarno...moze nekade sum naprail, a da ja ne znam...i koj znae koj go cuva sega...
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
koga kje imam dete i ne mozam da go 4uvam na majka mi kje go ostavam strav mi e drugi da go 4uvaat
|
|
![]() |
|
macedonian1 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
toa bi bilo licnost koja ja poznavam, i na koja i veruvam,
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Tocno. Sigurno ne bi go ostavil na nepoznata osoba. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
GOSPOD...SITE DRUGI SE NESIGURNI!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
na nekoi ni gospod ne im pomaga.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Vo majka mi imam neogranicena doverba taka da ona mi e prva na listata,ama bidejki sme mnogu daleku edna od druga obicno deckite gi nosam so sebe,a ako sum vrabotena ke idat u gradinka a ako se pomali za da odat vo gradinka, zena koja ke projde niz sito i reseto!
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
jas moite deca gi nosev sekade so mene bidejki nemase koj da gi pricuva, vo eden period koga poradi rabota morase nekomu da gi ostavam, toa bea moi poznati licnosti so koi moite deca sakaa da sedat, toa koga bea pomali, a koga bea pogolemi odea vo gradinka.
Nina ti mozebi edinstveno i veruvas na majka ti, no moze da se sluci deteto da ne saka da sedi samo so majka ti od x pricini. |
|
![]() |
|
MENANY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Seuste nemam pocnato na rabota,si cekam malku da porasne pa se vrakam povtorno,se sluci da go ostavam kaj svekrvata,tri pati do sega vo tri meseci i tri pati zgresi da mu dade mleko e toa e posledno taka da pocnav da baram bebisiterka ali tesko se nekoi crnki se javuvat
![]() |
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Vo gradinka...moite gi cuvaa i babite no sepak ja odbiram gradinkata osven ako nedaj Boze se bolni...Decata si baraat deca!
|
|
Keti72
|
|
![]() |
|
Diki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
detenceto ke odi vo kinder-gardner.
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
pa valjda bejbisiterka ke baram
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |