|
Секс без обврски |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | ||
zlaticko
Нов член Регистриран: 06.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Ноември.2007 во 04:43 |
|
Dali ke mi objasni nekoj seks bez obvrski,dali treba da ne custvuvate nisto za da legnete so nekoj ili treba da imas barem 1 % custvo za da legnes so nekoj,e toa nikako da go svatammmm.....
Изменето од Biba_G - 31.Август.2009 во 08:18 |
||
nasmevkata e mojata dusa
|
||
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sto te maci zlatigko?
nema tuka treba, prviot pat legnuvas od ljubopitnost a i za da ne ostanes, "pokus" |
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa ti e koga imas seks so nekoja ama ne ste vo vrska , ednostavno samo se ebete i posle cao
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZLATICKO sto mi te maci dusicko moja napatena
sex bez obvrski toa ti e isto sto bi rekol hektor
se sexas bez nikakvi cuvstva i obvrski i caos i so zdravje nema posle ama vaka taka ama cekaj sega nie sto sme ama vaka trebase da bide nisto maci klasicen sex
a ti ljubavi imase nesonica sto satna volku rano za da ja napises temava ili nemase sto da pravis vo 04 nautro.
milata MI taa te SAKA TVOJATA NAJDOBRA DRUGARKA BICI
|
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
najoblji opcija!!!
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sex bez obvrska znaci deka ne prezimas obvrska kon produktot od sexot....
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne te razbrav mislis na produktot od sexot sto se dobiva deka nemas nikakva obvrska ili za devojkata sto si ja sexal nemas nikakva obvrska
ili za dvete???? i ne e toa prasanjeto produkti se dobivaat od ljubov a ne so klasicen sex
pa sex koga imas " bez obvrski" ke go prais so kondom ili sum greska a?????
|
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma kaki kondom on je e*aciste taman rabota kondom da koristi!!
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa kukoc ako ne koristi kondom e i toa kako ke si ja snosi obvrskata za "produktot" od sexot bez obvrski????????togas ke bide obvrskata???
|
||
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahah zatoa on taka si kazuva!!!!ne snosi odgovornost!!!!!a so ke mu e kondom :):)
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka nekako...... |
||
zlaticko
Нов член Регистриран: 06.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sonce moe najmilo,pa imav nesonica i nemav sto da pravam,inaku sto bi rekol kukoc kondom ,inaku jas seuste neznam za sex bez obvrskiiiiiiiiiiiiiiiii. Изменето од Eleni - 07.Ноември.2007 во 16:22 |
||
nasmevkata e mojata dusa
|
||
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
seks bez obvrski,bez kondom,bez nisto najdobro e taka :):)ahhahaha
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Najuspesen e sekosot koga e bez obvrski...ili barem koga ne mislis na niv...
|
||
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |