|
Какво милениче чувате? |
Внеси реплика | страница 123 21> |
Автор | |
luckyboy
Сениор Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Октомври.2007 во 20:24 |
vo ovaa tema napisete so milenice cuvate инаку јас имам чивава во царски пекинизер месано
|
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чувам мачор и си го сакам најмногу на свет
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sijamski machor
|
|
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
magarence
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DVE KUCENCA I TRI ZAJCINJA.
Изменето од blashka - 01.Ноември.2007 во 00:06 |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pet macki ... edno od treta generacija ... tri od vtora generacija ... mackata ni ja otruja ... i eden star macor ... vkupno pet ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
две кучиња
едното е волчјак а другото метадор. |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site machki kaj mene ja imaat bukvata M ... najmaloto mache ... po mene trcha kako kuchence ... cudo edno ... site drugo onaka se mazat kako machki ... ama ova nautro koga odam na rabota .... trca mo mene kako kuchence ... jas go vrakam ... toa pak po mene ... i po skalite se kacuva kako da e kuchence ... stvarno cudno ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da napomenam ... sekogas sum gresel vo toa dali e masko ili zensko ... ama ova so macheto me cudi ... da ne ispadni kuche .... mnogu odamna imavme dva papagali ... Roko i Tina ... i posle izvesno vreme gledam Tina nad Roko ... i Roko snese jajce ... pa gi preimenuvav vo Roka i Tino ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
рибии али не асално и затоа ми цркнуват почесто ме мрзи да чувам и да се грижам за животни
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tamam ke gi naucis bez jadenje i umiraat
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
WOFY
Нов член Регистриран: 02.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja si cuvam Samojed inaku prekrasno kuce, zboram kako rasa, mili, veseli, stalno raspolozeni za igra i prijatelski nastroeni so deca
|
|
#Emili#
Група Регистриран: 09.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dve macki...
Ednoto e masko, i ima 3 god.
Drugoto e zensko i ima negde nakaj 3 meseci.
Maloto go najdovme pred zgrada samosto rodeno, i ne mozevme da go ostavime...
Gi obozavam! Cuvstvuvaat koga ti e loso...Neznam za site, ama moite se mnogu intelegentni.
|
|
Yesterday is history...tomorow is mystery...Today's day is a present.That's why it's called that way...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мачка стара 2 и пол години, има 7 кила и е раса бурмесе...се вика Мили. голема маза е а и шмизла...кога ја земав 4 месеци буквално не излагав од дома за добро да ја воспитам и фала богу така и испадна. 2 пати роди а сега е стерилизирана.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница 123 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |