IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Историја
  Активни теми Активни теми RSS - Кој ја присвојува историјата?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој ја присвојува историјата?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 979899100101 147>
Автор
Порака
__ __ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај __ __ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 11:00
Струмица си я вкарал в България гледамголема%20насмевка
да не ти се налути некоя струмичанка бе Владкооооооголема%20насмевка

Изменето од __ __ - 19.Мај.2008 во 11:02
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 11:34
Originally posted by __ __ __ __ напиша:

Струмица си я вкарал в България гледамголема%20насмевкада не ти се налути некоя струмичанка бе Владкооооооголема%20насмевка

Ганчо
Погледни од страна населението на картата... и не дрнкај

А некој што рече биле след Балканските војни....(след незнам што е)....али знам дека на тие карти е утврдено дека постои Македонско население..
Јас мислам дека веќе постирав пописи од Австро Унгарија и од Русија каде постои Македонско население
Да не сакаш уште малку од тие пописи
А еве ти и од Соединетите Држави каде јасно е потврдено дека ИМАЛО Македонци

Изменето од Vladimir88 - 19.Мај.2008 во 11:36
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 11:39
Originally posted by bulgarian_sunrise_ bulgarian_sunrise_ напиша:

хахаха тези карти всичките са след балканската ..а тзи последната ми е най-сърбо лъжовна...много сърби бре от де толкоз хахаха   ех тези сърбите са ви направили на салата главата...

БУГАРСКИ ФАЛСИФИКАТ

Која година е ова бе..
43, 44, 50, 2013 , или пак 2020
Јас би рекол штотуку излезено од Печатница Бугарска во Софија
Пагане да не го печатеше случајно

Упс, се укакавме

Изменето од Vladimir88 - 19.Мај.2008 во 11:44
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 11:45
Originally posted by bulgarian_sunrise_ bulgarian_sunrise_ напиша:

ХАХА ПОКАЗАХ ТИ 15 КАРТИ ОТ ВСЯКАДЕ ТИ МИ ПОКАЗВАШ КАРТА НА ...АЛЕКСАНДЪР ГРОС ...

А И ВСЕ ПАК СЪРБИТЕ ДОСТА ПАРИ СА ДАЛИ НА СВОЙТЕ ПРИЯТЕЛИ АВСТРО-УНГАРЦИ ЗА ПИСАНИЯ НЕВЕРНИ ...ПОГЛЕДНИ ТЕЗИ КАРТИ ХУБАВО КОИТО СЪМ ТИ ДАЛ И ГИ АНАЛИЗИРАЙ ЗАЩОТО СА ОТ 10 ИЗТОЧНИКА

Ганчо, картите да не се како поканата случајно, Ганчо

Јас ти дадов Австро-Унгарски пописи, ти дадов Руски пописи(кој ти ги сметаше за фалсификат од што немаше што да кажеш) ти давам пописи од бирото на САД од 1899 година, и ти пак дрнкаш тука....

Ајд...среќно дрнкање и помалку постирање фалсификати како онаа поканата што е горе
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 11:56
Поголем "неграмотник" (Неграмотник.... ...каков збор е тоа)....од тебе нема....
Тоа може и вчера да било печатено па сега да е пуштено на скенер
Арно ама заборавил дечкото да стави години
На здравје бричење и кратко потшишување......
И сега одма ќе се стави датум и година, ќе видите сега од БНД централата, кога ќе им јават на Каракачановци, итна мобилизација
Во поправање на грешките де

Изменето од Vladimir88 - 19.Мај.2008 во 11:57
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај __ __ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 11:59
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Струмица си я вкарал в България гледамголема%20насмевкада не ти се налути некоя струмичанка бе Владкооооооголема%20насмевка

Ганчо

Това Ганчо од Хулуганчо ли иде?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 12:01

Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Ганчо
Това Ганчо од Хулуганчо ли иде?

Не од вашиот професор Ганчо кој тврди дека Македонците не биле Грци
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 12:18
Ама Ганчо тоа било само маска бе друже..
Ви го опнал Мисирков сосе јајца
Мисирков бил паметен човек, а глупи бугари неможат да разберат паметни луѓе, пред се зошто се глупи
А 1 година после дневникот испраќа писмо до редакцијата на Македонски Глас..
2 години пред неговата смрт се декларира за Македонец и тврди дека постои Македонска Култура...
И после Ванчо Михајлов прави копија на делото на Мисирков и он тврди дека Бугарите работеле под Маската Македонци( а многу јасно се гледа кој прв спомнува Маска..уште во 1903 година)

Цитирај

От самиiот зафаток на револ'уционата организациiа македонците во Бугариiа или со бугарцко образуаiн'е, работеа под маската бугари, iедно за тоа, шчо така се викаше голем дел од населеiн'ето, а друго, шчо по тоi пат можеше да се добиiет прддржката на бугарцкото праителство, на бугарцкиiо народ и бугарцката екзархиiа

Изменето од Vladimir88 - 19.Мај.2008 во 12:19
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 12:33
Въпроса беше
защо Струмица е в границите на България / на мапата, която ти самия постира/збунетостголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 12:33

не си ми одговорил защо Питу Гули е член на организация в устава на която член може да биде секой македонец

Не, него ти мене не ми одговори што бил Питу Гули....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 12:34
Originally posted by pagane pagane напиша:

Въпроса бешезащо Струмица е в границите на България / на мапата, която ти самия постира/збунетостголема%20насмевка

Но не си запазила еден мал детал од картата...
Погледни од лева страна на картата..
И види најдоле што пишува..

Изменето од Vladimir88 - 19.Мај.2008 во 12:35
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај __ __ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 12:35
не не не
ти ми мора да ми одговориш
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 12:35

не не нети ми мора да ми одговориш

Јас ти одговорив многупати, на темата што ја смени од ПИТУ ГУЛИ за Браќата Миладиновци и храбро ти го дадов одговорот..
Некој има страв по се изгледа да ми одговори кога го прашував за Питу Гули, што бил(според него де)..

Изменето од Vladimir88 - 19.Мај.2008 во 12:36
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 12:43
Мислиш дека ова го написал Райчев
или просто си збориш сам со себе?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 979899100101 147>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,689 секунди.