IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам Да  Кажам .......
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам Да Кажам .......

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 979899100101 890>
Автор
Порака
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2011 во 23:34
сукалото, зад врата не%20зборувам
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2011 во 23:35
и ќе испадне едно добро тепање ,а?
од памет ќе го извадиме детево бре
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2011 во 23:35
да не им влезе жена во куќа

немаат милост
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2011 во 23:36
абе тоа само додека ги направиш кокосовите коцки...после земаме таблата и не нема
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2011 во 23:36
Сдк ... колку силни тетки сум имаааалллл изненадување голема%20насмевка Зоне не дај се мило трепкање плазење
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2011 во 23:38
Мммммм абе Анѓо... да знаеш какви кокосови коцки праам, ти ќе ме збереш дома, а не вака да ме даваш по други ... ако сум постаро

а ширден, чекам да ме научиш..да видам дали те бива

а да... кај го најде изворот ма? ццц
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2011 во 23:40
сдк...готово мило,шом знаеш кокосови коцки земена си
за ширден...их море...ај прашај ја другана тетка да ти раскажи колку ме бива

а изворот...ееееееее....

Изменето од Andjelina - 09.Април.2011 во 23:41

Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2011 во 23:43
ајде бе...вака по скратена постапка земена сум
ааааа ќе ја биде работава штом тета се јави со одобрение...

тукууу викаш кејт да те испофали колку те бива а?
а ја викам да ми се покажеш на дело мааа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2011 во 23:52
...ами за мене скари и салати кој ке праИт ... вајда коа ке ги правите рецептите ... мислите и на мене не  плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2011 во 23:53
аааааааааа во наша фамилија мажите сами си прават скара и салата

Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2011 во 23:55

go dotepa ma....

jas ke praam skara.... abe domakice sum...aaaaaaa ne veruvaat
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2011 во 23:57
ееееееее сеа ... убооо миии ... скроивте ... абе крепи од кај наша машка страна и ти ... од кај жените .... ете ти  сеа плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2011 во 00:00
е кај од машка страна бе...јас си крепам женска страна...одма тој скари,салати...еееееееее...како те учевме,а?
да ја кандисаме прво...после и ракија ќе побараш де

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2011 во 00:03
ракија секако ке си вариме ... и сите околу казан плазење смеење радиото вкрај откачено ... ма мераци ... хахах

па нели средивте со женската страна изненадување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 979899100101 890>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.