|
Друмска кафана-пушална III |
Внеси реплика | страница <1 979899100101 767> |
Автор | ||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да да грешка некоја се разбравме значи ваква баба немам видено ама не си иста шо велиш туку скроз различна си од неа |
||
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Баш
Брчки на кило продавам, имам бела коса, овисната кожа...и ред други работи Тотално различна од оваа. Ама ти не си ме видел мил мој Iron |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а целулит имаш
абе ќе не бришат ееееееееееееј |
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кафана е ова бре..секакви муабети се вртат Само газдата ако не подбере...и така станал за прва смена... Ај по еден сладолед..да не бидам офтопик |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со тој сладолед сабајле си тотално офтопик
дај по едно дупло коњаче зошто рано сабајле е грч ладно
|
||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фала и ај чаооо |
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така кажи бе Емил
А имаме и шише ако ни затреба |
||
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа ти е играта Бабе
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу ми се приближи емилеее полека со постирање имаш два дена
Ајде ...отиде баба да се спреми А тебе ти оставам... |
||
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
време е за сладолед
Изменето од sanja-a - 01.Август.2010 во 22:30 |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
batali sladoled, daj pivo ako ima...
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пиво има,ама тебе те нема у кафанава
Има некој друг за пивце |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кафе за будните
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оооо сањааа....тоа со срцето го сакам
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 979899100101 767> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |