![]() |
|
На повидок нов дипломатски фронт со Бугарија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 979899100101 133> |
Автор | ||||
eptendosadno ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1185 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Имаш право на свое мислење и на свој суд , но , би ти препорачал да посетиш и очен лекар ![]() |
||||
Дали говорот во Пиринска обогатен со бугаризми е македонски дијалект ?
|
||||
![]() |
||||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|||
што? каде е проблемот? |
||||
![]() |
||||
eptendosadno ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1185 |
|||
Јас мислам дека проблемот е во видот : Не гледам никакви задкулисни игри и маневри тука.Не гледам каде се повезуват интересите на Бугариjа и Грциjа исто така. Треба да си го провериш видот , сепак . |
||||
|
||||
![]() |
||||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|||
во одлична состоjба ми е видот. просто има совпадение на историски позиции. |
||||
![]() |
||||
|||
во одлична состоjба ми е видот. просто има совпадение на историски позиции.
Не разбрав , Бакојани не е историчар туку политичар ,со големо политичко педигре , па затоа прашувам , мислиш на политичко совпадание во однос на држава Македонија ? Изменето од eptendosadno - 17.Февруари.2010 во 20:15 |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
ами во релациjа се поjмите.
|
||||
![]() |
||||
|||
Политика = Историја ? Мило ми е што Ви помогнав да прогледате . Не , не мора да ми дадете јавно признание , јас го намирисав каењето за кажаните думи ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|||
Школски пример за флексибилност... пардон реалистичност беше ![]() |
||||
![]() |
||||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
|||
![]() |
||||
|||
факат. народот не е заинтересиран од некаква инвазиjа. како гледам воопшто не сме романтични----него Реалистични. ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|||
а кога тоа не сте биле “ реални “ по однос Македонското прашање ? ......... било да е по пат на сила или присилно наметнување на “ реалноста“ секогаш сте биле “ реални “ ..............
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
кога си на фронтот се губи секоj реализам.
во мирно време---сега---сме ---повеке---од ----РЕАЛНИ. |
||||
![]() |
||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|||
не толку ви пречи неприфаќањето на вашиот реализам од наша страна колку што ве фрустрира фактот дека сте “ реални “ а никој тоа не ви верува
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
jас само кажувам дека веке не сте центарот на барутниот погреб.
треба да сте срекни. |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 979899100101 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |