|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 986987988989990 1364> |
Автор | |
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe mal problem ime i prezime,nikot ne mi go izdavaj kojznae koj se od tamu e tuka podobro ime ke ti kazam
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pola Klinichki Centar e tuka,mozeme i ovde da zakazeme
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde fakjaj vrski vazno da zavrsime rabota a koj ke mi drzi strav tamu
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema strav...anestezijata cuda pravi
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај и така сум си тука, да зачурам една ...конечно на раат
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
biba koga treba nekoj da se teshi i jas velam taka ama......
|
|
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama ova ne ti e uteha
ziva vistina ti kazuvam... provereno |
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se plasham,malata ke ja nosam a za mene neznam
|
|
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde dvete odednash...so eden udar 2 muvi neznaev deka si tolkav korkach
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pak palam zs li spomnav sega ,da mislam cela nokj
|
|
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нормално е да се плашиш, јас на тоа велам дека не би било нормално да не е така...сепак, тоа е кратка и рутинска интервенција... доколку нема позадина на други посериозни заболувања- нема зошто да се плашиш
Се вршат претходно подготовки, не е тоа од улица па на маса |
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рени, помагај ... да ја престрашиме
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blagodaram i na dvete ,znam i za podgotovkite u tek sme so malata,ama za mene neznam,maticnata mi veli nemoras,otorinolaringologot veli operiraj i neznam
|
|
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум имала мака со крајниците досега...не би можела објективно да ти одговорам
|
|
Внеси реплика | страница <1 986987988989990 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |