![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 981982983984985 1093> |
Автор | ||
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne e do ljubovta... a ustvari koja ljubov?
![]() greskite ke se popravat pred da go objavime
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
|
pa ako patis zaradi ljubov... nemoj u prikaznata da prais greski i pak da se vrakas na star bunar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||
![]() |
||
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
|
Sto mislis be, edna prikazna ke me raspolozi?
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Epa veke go napraviv toa
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ako si takva
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ke se potrudam...da ne se zamaram so se pa ke pomine
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
dobro,...samo brzo da ti pomine tagata
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
|
pa ne sum nekoja placka ama vo momentov mi e nesto taznicko
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
shto e ova tuka, se plachki nekoi,.......
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
|
...zosto vaka?
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
Mene ne mi se gledase Brilijantin...neznam sto mi e...a sigurno go imas gledano ne poveke od 15 pati...poveke od 100 pati.......
|
||
|
||
![]() |
||
|
mi ide da se otrujam.......
go propustiv BRILIJANTIN
vi se veruva li ... go imam gleano poveke od 15 puti..... i pak...... i pak.....
|
||
|
||
![]() |
||
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
|
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 981982983984985 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |