|
Lyrics |
Внеси реплика | страница <1 96979899100 172> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SKID ROW
In a darkened room
In a darkened room Beyond the reach of gods faith Lies the wounded, the shattered Remains of love betrayed And the innocense of a child is bought And sold In the name of the damned The rage of the angels left silent And cold Forgive me please for I know not What I do How can I keep inside the hurt I know is true Tell me when the kiss of love Becomes a lie That bears the scar of sin too deep To hide behind this fear of running Unto you Please let there be light In a darkened room All the precious times have been put To rest again And the smile of the dawn Brings tainted lust singing my requiem Can I face the day when im tortured In my trust And watch it crystalize While my salvation crumples to dust Why cant I steer the ship before It hits the storm Ive fallen to the sea but still I swim for shore Tell me when the kiss of love Becomes a lie That bears the scar of sin too deep To hide behind this fear of running Unto you Please let there be light In a darkened room ...! Изменето од ...Well... - 26.Декември.2008 во 03:08 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
< ="CONTENT-" content="text/; charset=utf-8">
BRAVO BAND- Bilo kako bilo Prvpat so tebe sum denes, A non-stop za ljubov ti me prasuvash I sega mi zboruvas za vcera Deka sum te sakal I ne se secavam
-------------------------------------------------- Bilo kako bilo zaboravi na se Te prepoznav so druga so druga Da ne se lazeme Nemam nitu ljubov ni srce za tebe I se sto sum ti kazal za nea znacese. ----------------------------------------------------
Slika na delo so mene So bezbrojni fakti ti me pobivash. Kniga od moi citati izdvojuvash so primer Ne ne se secavam.
-------------------------------------------------- Bilo kako bilo zaboravi na se Te prepoznav so druga so druga Da ne se lazeme Nemam nitu ljubov ni srce za tebe I se sto sum ti kazal za nea znacese. -------------------------------------------------- |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
< ="CONTENT-" content="text/; charset=utf-8">
BRAVO BAND - Po Godina Dve
Velat deka ljubovta e vreme Sto se meneuva za cas Ponekogas e sonce sto ne gree Ponekogas e mraz Nasata ja nosat vetrovi visoko kon vrv na planini isto kako denes jas i ti denot koga nas ne razdeli.
-------------------------------------------------- Po godina dve ke namines ti kraj mene pak na istiov den
Po godina dve no eden bez drug za godina dve ke pomine se. --------------------------------------------------
Velat deka sonot moze lesno da ti kaze idnina nesakav da veruvam vo mojot da mi bide vistina tebe jas te izgubiv na son isto kako nadvor od nego od toa sto se plasev najmnogu toa ni se sluci najloso.
-------------------------------------------------- Po godina dve ke namines ti kraj mene pak na istiov den
Po godina dve no eden bez drug za godina dve ke pomine se. --------------------------------------------------
|
|
|
|
KungFuPanda
Нов член Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde pijano govedo, ne mozhesh tri tona da nabodesh, vidi, slushaj..
si normalan, a.. alo e si normalan? shta ti je brate, ti znash da ne postoje rechi koje promenice je trebalo bi da idesh dalje da pustish to, jer je gotovo.. kolko je glupo kad se setish svih stvari sa njom dobrih i loshih i niej bitno po redosledu kom i ne znash zashto se svega secash kad je to sve proshlo kad ne zhelish da ima drugog frajera a ona ne zheli da je s tobom (kao, bezhi od mene..) buljish u prazan prostor pochinjesh malo da ludish jer u delicu sekunde svet se rushi pa se sigurno gubish (aj zdravo) to je tako jer znash da se ona, u stavri, jebeno trudi da pusti sve u k*rac, pa muchi sve njeno po tvojoj kuci i jeste, nashla je njega novog/onog pa je pomalo buni shto srecu zbog svega toga, bezveze ponekad mora da glumi (bezveze) to mesecima traje, sve dok je ne pozovesh i kao mislim, ono bezveze, da vidish kako je jer drugo ne mozhesh ni da hocesh to sve radish ne bi li se osetio josh malo gluplje jer chujesh, chujesh da tu je, chujesh njene suze i psujesh i pljujesh i dalje govori kako si u stvari super i dalje tu je, i dalje ne ispushta slushalicu iz ruke obeco bi joj svashta al je postala “bice tudje” sve ostalo je mashta, jer ovaj zhivot vam izgleda nije sudjen navika je zajeb chist, po pitanju dushe a i kolko god grozno bilo, zhelish njenu pored sebe josh malo duzhe prodje vrlo malo pre nego shto sve krene po starom kad rechi postanu udarci, shamari shto nabadash glavom kad svadje postanu smeh, a smeh tekst shto vam rodi ljubav kad ti sama pricha o tome, kolko je taj frajer u stvari glupav (budala) razmishljash.. shta vas je skrenulo sa puta gde se sjebalo sve, shto je stalno, stalno zbog tebe ljuta dodje ti da razbijesh sve po gajbi, pobacash kroz prozore dodje ti da stanesh mirno i glavom zaustavljash vozove znam, znam ovo je bruka, sad zbog nje kukam al shta sad, akd mi je lobanja zbog nje skroz pukla i o, da.. falish mi vishe nego ikada igde ishta vishe nego bilo koji dilan dog, vishe nego bilo koja zika jebeno ne verujem da ti sad okrecesh se i palish posle svih sranja shto smo prichali izgleda da smo samo srali (njii) i taj tvoj mali je shupak, da ti kazhem mi smo bili drugari i to shto s tobom sad radi je teshko sranje, ljubavi, znash li ocesao bih se sad glupo kad bi rekao ruzhne rechi o tebi veruj mi probo sam, to sve, al k*rcu nishta ne vredi jer opet koliko sam, glupo lud za tobom, ja bih ti oprostio i sve ostalo i sve ostalo, sve bi se s logikom kosilo.. |
|
KungFuPanda
Нов член Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislio sam, vido sam sve,ali nisam
Kako ortak ume da ispadne sisa Kako riba sa kojom furas ispadne pizda Mislio sam vido sam sve, ali nisam Prvo malo, mek royal, lada niva, Klubovi,ekipa silna, seres meni,ti si fina seres mi, a ti si kriva I zoves me ludim Kad te pitam samo gde si bila Cemu stalno ta sumnja, nisi valjda nesto krila Cekas me da zapalim na svirku izvan grada Da bi pozvala tog smrada,znam… Cekas da se vratim,kazes usamljeni su ti sati A ustvari ti drugi krati Ekipe po zurkama,to su samo drugari I ne bi trebalo da se nerviram Daaa, gomila miseva bez jaja Sa puno tatinih para To te impresionira Tu su dobre stvari, lose stvari Ja pijan,a ti na kari Samo neki drugi gari Ma to su mi samo drugari Tvoje drugarice su htele malo ovoga Nikad nisam pristao,tripovao zbog ponosa Ko me jebe kad sam budala Za sve te ribe sto su se nudile govorio sam “ne hvala” E bas vala, mozda jos nije kasno Nazalost ti znas, ja ne znam da se ponasam jadno Posle kise sunce svane (yes yes yes) Posle drame kul je stanje (ko nekada pre) Ne znas sta imas dok ne izgubis (slusaj me) Zao mi je nekih ljudi (ali proci ce) Pricam ko je naljepsi na svetu za mene Ona jedna jedina bez cene I sve mi nekako krene Malo love, malo jeste, al je barem moje Ona to olako gleda E to je sve njeno Sta da kazes o nekim ljudima Tu price nema Ortak glumi ortaka Grli te “Tu problema nema” Pa se sa tvojom ribom kulira iza ledja Ovo ono, sledeca scena,oni su prava sreca Eci peci pec, jedan primi mis, jedan primi zec Ko je ova k*rva sto mi je glumila ribu Ko je ovaj konj, tebra brzo dodaj ciglu Jebes to, jebes vas,jebes sve Istripovao,ispalo da istina je Reko sam pre i necu da se ponavljam vise Sta me bre gledas, kad ne znas cak ni zasto dises Posle kise sunce svane (yes yes yes) Posle drame kul je stanje (ko nekada pre) Ne znas sta imas dok ne izgubis (slusaj me) Zao mi je nekih ljudi (ali proci ce) |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bijelo Dugme - A i ti me iznevjeri Ti nisi ti vise I sto mi je najbolnije Nikom na svijetu kao meni nije liju mi teske novembarske kise A ti nepitas kako mi je ti nisi ti vise Kazu da me varas kazu da me ostavljas Kazu mi da si zavoljela drugog i da ti nista moje drago nije a ti nepitas kako mi je Godine prolaze laste mi ne dolaze ne mirisu mi zumbuli a i ti me iznevjeri a i ti me iznevjeri Ti nisi ti vise I sto mi je najbolnije Kazu mi da si zavoljela drugog i da ti nista moje drago nije a ti nepitas kako mi je Godine prolaze laste mi ne dolaze ne mirisu mi zumbuli a i ti me iznevjeri a i ti me iznevjeri x2 |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dreaming Of You Late at night when all the world is sleeping
I stay up and think of you And I wish on a star that somewhere you are Thinking of me too Cause I'm dreaming of you tonight Till tomorrow I'll be holding you tight And there's nowhere in the world I'd rather be Than here in my room dreaming about you and me Wonder if you ever see me And I wonder if you know I'm there If you looked in my eyes Would you see what's inside Would you even care? I just wanna hold you close But so far all I have are dreams of you So I wait for the day And the courage to say how much I love you Yes I do! I'll be dreaming of you tonight Till tomorrow I'll be holding you tight And there's nowhere in the world I'd rather be Than here in my room dreaming about you and me Corazón I can't stop dreaming of you No puedo dejar de pensar en ti I can't stop dreaming Cómo te necesito I can't stop dreaming of you Mi amor, cómo te extraño Late at night when all the world is sleeping I stay up and think of you And I still can't believe That you came up to me and said "I love you" I love you too! Now I'm dreaming with you tonight Till tomorrow and for all of my life And there's nowhere in the world I'd rather be Than here in my room dreaming with you endlessly Dreaming of you tonight Till tomorrow I'll be holding you tight And there's nowhere in the world I'd rather be Than here in my room I'll be dreaming of you tonight Endlessly And I'll be holding you tight Dreaming...with you...tonight ! |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BY MY SIDE
INXS In the dark of night Those small hours Uncertain and anxious I need to call you Rooms full of strangers Some call me friend But I wish you were close to me In the dark of the night Those small hours I drift away When Im with you In the dark of the night By my side In the dark of the night By my side By my side By my side I wish you were here I wish you were here Here comes the clown His face is a wall No window No air at all In the dark of the night Those faces they haunt me But I wish you were So close to me By my side By my side I wish you were I wish you were In the dark of the night By my side In the dark of the night By my side By my side By my side I wish you were here I wish you were here Those faces they haunt me I wish you were so close to me Yes I wish you were By my side |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So What - Pink
Na Na (x25) I guess i just lost my husband I don't know where he went So I'm gonna drink my money I'm not gonna pay his rent (Nope) I got a brand new attitude And I'm gonna wear it tonight I wanna get in trouble I wanna start a fight Na Na Na Na Na Na Na I wanna start a fight Na Na Na Na Na Na Na I wanna start a fight So so what? I'm still a rock star I got my rock moves And I don't need you And guess what I'm having more fun And now that we're done I'm gonna show you tonight I'm alright, I'm just fine And you're a tool So so what? I am a rock star I got my rock moves And I don't want you tonight Uh, check my flow, uh The waiter just took my table And gave to Jessica Simp - sh*t! I guess I'll go sit with drum boy At least he'll know how to hit What if this song's on the radio Then somebody's gonna die I'm gonna get in trouble My ex will start a fight Na Na Na Na Na Na Na He's gonna start a fight Na Na Na Na Na Na Na We're all gonna get in a fight! So so what? I'm still a rock star I got my rock moves And I don't need you And guess what I'm having more fun And now that we're done I'm gonna show you tonight I'm alright, I'm just fine And you're a tool So so what? I am a rock star I got my rock moves And i don't want you tonight You weren't there You never were You want it all But that's not fair I gave you life I gave my all You weren't there You let me fall So so what? I'm still a rock star I got my rock moves And I don't need you And guess what I'm having more fun And now that we're done (we're done) I'm gonna show you tonight I'm alright(I'm alright),I'm just fine (I'm just fine) And you're a tool So so what? I am a rock star I got my rock moves And I don't want you tonight No No, No No I Don't want you tonight You weren't there I'm gonna show you tonight I'm alright, I'm just fine And you're a tool So so what? I am a rock star I got my rock moves And i don't want you tonight Ba da da da da da |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Sober"
I don't wanna be the girl who laughs the loudest Or the girl who never wants to be alone I don't wanna be that call at 4 o'clock in the morning 'Cos I'm the only one you know in the world that won't be home Ah the sun is blinding I stayed up again Oh, I am finding That's not the way I want my story to end I'm safe Up high Nothing can touch me But why do I feel this party's over? No pain Inside You're like protection How do I feel this good sober? I don't wanna be the girl who has to fill the silence The quiet scares me 'cause it screams the truth Please don't tell me that we had that conversation I won't remember, save your breath, 'cos what's the use? Ah, the night is calling? And it whispers to me softly come and play Ah, I am falling And If I let myself go I'm the only one to blame I'm safe Up high Nothing can touch me But why do I feel this party's over? No pain Inside You're like perfection How do I feel this good sober? I'm coming down, coming down, coming down Spinning 'round, spinning 'round, spinning 'round Looking for myself - SOBER [x2] When it's good, then it's good, it's so good till it goes bad Till you're trying to find the you that you once had I have heard myself cry, never again Broken down in agony just tryna find a friend Oh Oh I'm safe Up high Nothing can touch me But why do I feel this party's over? No pain Inside You're like perfection How do I feel this good sober Oh Oh No Pain Inside Nothing can touch me But why do I feel this party's over? No pain Inside You're like perfection How do I feel this good sober? Will I ever feel this good sober? Tell me, No no no no no pain How do i feel this good sober? http://www.youtube.com/watch?v=89V7hvEmSD8 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hladno pivo - Moralne dileme vlasnika BMW-a
Tri sata popodne pokazuje moj Rolex Na semaforu stojim, a pored mene bus Kao u zooloskom vrtu gledam izumirucu vrstu Izguzvana lica zure mi u bemburu Sa Ray_banom na nosu zalim frustriranu masu Njihov me pogled baca u bad Zato okrecem glavu na drugu, ljepsu stranu Jer dusa mi ne podnosi tuzne prizore Sutra sam vec u crkvi na malom pranju savjesti Jer moje veze sezu ravno do neba U navali humanosti pomolicu se za sve njih A nakon toga slijedi tecaj tenisa Ne mogu ih gledat vise, ukljucujem Air-conditioner Polako da me vide pice iz busa Konacno spas, zeleno je, dodajem gas i nestajem A gomila me gleda kao zlocinca Penzisi novi i penzici polovni Dozivotne zrtve javnog prijevoza Blesave od znojenja u kutiji Jos samo dva radna vijeka do ficeka Gomila plazi po bljuzgavoj stazi I s gadjenjem gleda metak sto prolazi Gomila plazi po bljuzgavoj stazi I s gadjenjem gleda metak sto prolazi Gomila plazi po bljuzgavoj stazi I s gadjenjem gleda metak sto prolazi |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hladno Pivo - Razmisljam
Tvoje se usne pokrecu, netko iskljucio je ton Ponekad kimnem glavom kao dokaz da sam tu I rijeci ti nadolaze poput lavine Zatrpan u njima zurim ti u dekolte I razmisljam da li ti tijelo vrijedi Ovoliko mucenja S vremena na vrijeme govorim sto zelis cuti Da bitno mi kod zene je kakva je u dusi Znojim se dok pokusavam biti zabavan Al' mi se cini da me gledas preko ramena I razmisljam da li ti tijelo vrijedi Ovoliko mucenja Pricekaj da dolijem jos malo hrabrosti Jer trijezan nemam muda da ti kazem sto mislim S promilima mi raste samopouzdanje Strah od poraza uvijek me zablokira Dok razmisljam da li ti tijelo vrijedi Ovoliko mucenja |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Heartbreaker"
I keep thinkin' bout that little sparkle in your eye Is it a light from the angels, or your devil deep inside? What about the way you say you love me all the time Are you liftin' me up to heaven, just to drop me down the line? There's a ring around my finger, But will you change your mind? And you tell me that I'm beautiful, But that could be a lie Are you a heartbreaker? Maybe you want me for the ride What if I'm fallin' for a heartbreaker? And everything is just a lie I won't be leavin' here alive I won't be leavin' here alive, no Temporary happiness is like waiting for the knife Cause I'm always watchin' for someone to show their darker side So maybe I'll sit back and just enjoy all this for now Watch it all play out, see if you really stick around But there's always this one question That keeps me up at night Are you my greatest love Or disappointment in my life? Are you a heartbreaker? Maybe you want me for the ride What if I'm fallin' for a heartbreaker? And everything is just a lie I won't be leavin' here alive I might as well lay down and die I'm holding on with both hands and both feet, oh Promise that you won't pull the rug out from under me Are you a heartbreaker? Maybe you want me for the ride I pray to god you're not a heartbreaker This time around I won't survive Cause if I'm fallin' for a heartbreaker And everything is just a lie I won't be leavin' here alive I might as well lay down and die, oh I won't be leavin' here alive http://www.youtube.com/watch?v=7onMYUcdL04 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAPETAN ESID
Danju plovim kroz oblake, Kapetan Esid kaze maloj Lini Nocu plovim kroz necije snove Sa kolima je sve u redu. Osecam da nisam odavde, Povuci svoj sledeci potez Vreme je da shvatis o cemu ja pricam Kapetan Esid kaze maloj Lini Kapetan Esid kaze maloj Lini Kapetan Esid kaze maloj Lini Gospodin mekani je vec daleko Budi sada moja zena Lina Ja cu biti gospodin tvrdi Maloj Lini teku suze niz lice Kapetan Esid kaze maloj Lini Kapetan Esid kaze maloj Lini Kapetan Esid kaze maloj Lini Kapetan Esid kaze maloj Lini Ref. Sve moje vise nije moje, Sve moje sad je tvoje, Moje lice i moje suze, Sada neko drugi uze |
|
Внеси реплика | страница <1 96979899100 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |