IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 96979899100 708>
Автор
Порака
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 14:35
СДК, или имаш поленска алергија или ќе се “срдиш“
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 14:44
s.d.k. plakjam ddv na ,,moderno oblakanje,, ...koga istura dodz ja izigravam prolet..
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 16:09
sdk ke odam na kafica uste malkuголема%20насмевка

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 16:28
сдк баш се изненадив...
читам на форумот на фемина...
тема шминкање.

и цурава вика:
јас преку ден не се шминкам нападно.
пудра, руменило, сенка, креонче, маскара лабело и сјај..

и не е нападно...
глуперда човече...
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 16:50
сдк - Тиги ај бе смени аватарчето  скелет
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 16:52
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

сдк - Тиги ај бе смени аватарчето  скелет

sdk daaгрицкање%20нокти

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 17:09
Како гледам некои се устоличиле на форумот и кога се појавувам на форум им смета поради тоа што ме сметаат за закана за превземање на внимание. Во ред, можам да ги сватам, немаат друг живот, но би сакал да ги утешам дека јас имам друг живот и не ми е целта да стекнувам нечие внимание. Баш ми е гајле кој не ме сака, тоа си е негов проблем или неуроза, не ме засега.
Моето повремено појавување на форум е поради лични причини и интереси за кои на никого не би требало да му биде гајле и кои немаат врска ама баш со никого од членовите. Значи, доаѓам заради тоа што ми треба, си заминувам, така и ќе остане. Времето за висење на форум заврши, тука сум само службено. голема%20насмевка
Се надевам дека додека сум тука провокаторите ќе си ја гледаат својата работа и најдобро е да ме игнорира и би му бил благодарен заради тоа што не ми ја ремети концентрацијата.
Со другарски поздрав големо%20гушкање
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 17:16
с.д.к. лоша таа дилема....голема%20насмевка
http://www.sadistic.pl/pics/Dilemma.jpg
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 17:43
сдк...ми киднал песотплачење
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 19:04
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

сдк...ми киднал песотплачење

СДК....Па ти пратив храна...изненадување
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 19:04
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Како гледам некои се устоличиле на форумот и кога се појавувам на форум им смета поради тоа што ме сметаат за закана за превземање на внимание. Во ред, можам да ги сватам, немаат друг живот, но би сакал да ги утешам дека јас имам друг живот и не ми е целта да стекнувам нечие внимание. Баш ми е гајле кој не ме сака, тоа си е негов проблем или неуроза, не ме засега. Моето повремено појавување на форум е поради лични причини и интереси за кои на никого не би требало да му биде гајле и кои немаат врска ама баш со никого од членовите. Значи, доаѓам заради тоа што ми треба, си заминувам, така и ќе остане. Времето за висење на форум заврши, тука сум само службено. голема%20насмевкаСе надевам дека додека сум тука провокаторите ќе си ја гледаат својата работа и најдобро е да ме игнорира и би му бил благодарен заради тоа што не ми ја ремети концентрацијата.Со другарски поздрав големо%20гушкање
тука сум само службено.
А зарем нема во служеното, онака протокуларно да си ја поздравиш мамичка
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 19:04
сдк .......... не си пратил од витаминската намигнување
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 19:12
сдк... си го најдов песот...
ме кошташе дури 2 од тешко печалените парички плачење
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 19:14
sdk-каде си го најде ?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 96979899100 708>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,602 секунди.