|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 96979899100 708> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК, или имаш поленска алергија или ќе се “срдиш“
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
s.d.k. plakjam ddv na ,,moderno oblakanje,, ...koga istura dodz ja izigravam prolet..
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk ke odam na kafica uste malku
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк баш се изненадив...
читам на форумот на фемина... тема шминкање. и цурава вика: јас преку ден не се шминкам нападно. пудра, руменило, сенка, креонче, маскара лабело и сјај.. и не е нападно... глуперда човече... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк - Тиги ај бе смени аватарчето
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk daa |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како гледам некои се устоличиле на форумот и кога се појавувам на форум им смета поради тоа што ме сметаат за закана за превземање на внимание. Во ред, можам да ги сватам, немаат друг живот, но би сакал да ги утешам дека јас имам друг живот и не ми е целта да стекнувам нечие внимание. Баш ми е гајле кој не ме сака, тоа си е негов проблем или неуроза, не ме засега.
Моето повремено појавување на форум е поради лични причини и интереси за кои на никого не би требало да му биде гајле и кои немаат врска ама баш со никого од членовите. Значи, доаѓам заради тоа што ми треба, си заминувам, така и ќе остане. Времето за висење на форум заврши, тука сум само службено. Се надевам дека додека сум тука провокаторите ќе си ја гледаат својата работа и најдобро е да ме игнорира и би му бил благодарен заради тоа што не ми ја ремети концентрацијата. Со другарски поздрав |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
с.д.к. лоша таа дилема....
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...ми киднал песот
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК....Па ти пратив храна...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А зарем нема во служеното, онака протокуларно да си ја поздравиш мамичка |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк .......... не си пратил од витаминската
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... си го најдов песот...
ме кошташе дури 2 од тешко печалените парички |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk-каде си го најде ?
|
|
Внеси реплика | страница <1 96979899100 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |