![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 977978979980981 2229> |
Автор | |
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dragonce nekoj nov clen na sajt....dobredojde
![]() |
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
|
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
Ne sme zemeni...samo zaedno ziveeme...I se drugo, znaes... ![]() No, sega za sega mi odgovara vaka ![]() Ej, ne da se iznervirav, koga go vidov deka spie i uste recka ne mi mava...a jas sum si kupila vcera novi cizmi pa da gi pokazam...No, ete, recka... Denes sum malce luta...no ete sonceto sto mi go prati me raspolozuva ![]() |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
Blagodaram ![]() Dobro ve najdov ![]() |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Dragonce..toa e mometalen gest na nezainteresiranost mozebi....ili premor bil vo prasanje....
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Sepak si imas novi cizmicki.. |
|
|
|
![]() |
|
Se nadevam na toa vtoroto... ![]() A vcera tolku go ispofaliv ![]() |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
Eh, da... Srecna sum sto si najdvov nesto sto sakam...Zosto tuka ide edna moda i ima samo od toa sto e trend...drugo tesko naogas...i site se isto obleceni. Nemas mnogu moznost za zelba po tvoj vkus ![]() Da ti ja ubie zelbata za kupuvanje... ![]() |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
DRAGONCE,JAS SEKOGAS SE OBIDUVAM DA NAJDAM OPRAVDANOST ZA MOMENTALNITE KAPRICI NA MAZOT MI |
|
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Dragonce kako e vo Germany ?
Tuka sonce gree a tamu ?
![]() |
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
|
Ova ti bese dobro... ![]() No eve go se vrati i predlozi vecer da odime na edno ubavo mesto. Lokal na eden rid, so ubav pogled... Moze i ce se opravda, za negoviot kapric ![]() ![]() ![]() |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
Sabajlevo, a i nekade do pladne bese maglivo... No Valeri ni prati sonce i sega gree i puka... ![]() |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
Dragonce..ke si pominete prekrasno ,znam..
Vekje se opravdal..zaboravi na "momentot koga zaspa"
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vale , kade se drugite igraci...ne e kompletna ekipava, da ne dobija i tie crven karton
![]() |
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
|
Neznam Aci...si zaminaa nekoi...nekoi vo guzva...neznam...bogami za crven karton se...dosta bea zolti
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 977978979980981 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |