IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Преговори за името
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Преговори за името

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9596979899 184>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2011 во 15:21
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

што не беше јасно во мојот пост бе новаче (односно прашањето)? да повторам треба? да нацртам?

Од: забеган.
Датум: 08.01.2011 12:22:26
На сите ПРАТЕНИЦИ голема благодарност.На сегашниве исто така треба да им заблагодариме и ги ОТЕРАМЕ и никогаш повеќе несе вратат.Посебно за МНОЗИНСТВОТО Толку многу ги има ЗАЛУТАНИ.Не ги бива за во м.Заедница камоли за Парламент.
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2011 во 16:47
За Ваша информација, пророчицата Клеопатра вели да не го менуваме името- оти Европа била пред пропаст.

Грујо наш, патриота Велики, ми се чини и’ верува на гатачката, и затоа цврсто решил да не го менува. И затоа ни со прст нема да мрдне нешто да сработи...Грујо наш.

Изменето од Kali - 09.Јануари.2011 во 16:48
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2011 во 17:45
Originally posted by Kali Kali напиша:

За Ваша информација, пророчицата Клеопатра вели да не го менуваме името- оти Европа била пред пропаст.

Грујо наш, патриота Велики, ми се чини и’ верува на гатачката, и затоа цврсто решил да не го менува. И затоа ни со прст нема да мрдне нешто да сработи...Грујо наш.
ma , ne e voopshto strashno vo toa shto vashiot grujo veruva,
...strashnoto e vo toa shto i mnogumina idat po negoviot pamet pa ,...i tie veruvaat!

Изменето од brza - 09.Јануари.2011 во 17:46
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2011 во 18:12
Originally posted by brza brza напиша:

ma , ne e voopshto strashno vo toa shto vashiot grujo veruva,
...strashnoto e vo toa shto i mnogumina idat po negoviot pamet pa ,...i tie veruvaat!
Знам дека оние кои веруваат се крстат...но на потезите на Гујо се крстат и атеистите...смеење
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2011 во 19:41

И јас го читав тоа со клеопатра и слатко се изнасмеав, Есма немало да оди во странство од љубов према премиерот, а премиерот наш мил одлично си ја вршел работата и македонската држава цвета од развој... после неколку реда пишува дека о оваа година Македонија ја очекуваат разни политички и економски проблеми, глад, немаштија и беда... Абе цепки е оваа Клеопатра газење%20од%20смеење

а novace некако се срами, зошто се прашувам?
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2011 во 22:32

I mene mi se cini deka Evropa nema da ja bide ...рамнодушност

Inaku ne veruvam vo Kleopatra, iako se sekjavam  pogodi uste 1986 god. deka SFRJ ke se raspadne i site republiki ke stanat drzavi.

Go imav toa intervju na videokaseta...neverojatno predviduvanje...nikoj  togas ne ni pomisluvase deka kje se sluci ...ni izgledase fantazija vo toa vreme изненадување

P.S. A sto mislis Kali, dali e dobro da go smenime imeto ?збунетост
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2011 во 22:39
kakvo menjanje ime, be...

Samo kumot moze da ni go smeni imeto, a posto e odamna mrtov - nemoziT!
Incredible Blue
Кон врв
Курчи Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јануари.2011
Поени: 143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Курчи Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2011 во 22:52
ја мислам дека е боље да си го смениме
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2011 во 22:58
...изненадување...e taka ,...samo iskreno treba da se napishe!аплауз
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2011 во 23:01
Originally posted by brza brza напиша:

...изненадување...e taka ,...samo iskreno treba da se napishe!аплауз
А и мене веќе ми се с к*рчи оваа тема...намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2011 во 23:11

Prasanje do ovie trojca nad mene - sigurno li ste vie Makedonci ???
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2011 во 23:15
sto posto,...barem eden  e,

..toj shto go znam!намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2011 во 23:23
Originally posted by KINGDAVID KINGDAVID напиша:

Prasanje do ovie trojca nad mene - sigurno li ste vie Makedonci ???
 Da ne ste vie so bugarski pasosh...i takanareceni makedonci i patrioti???
I do sedmo koleno...i do vlasta poradi pari????I...iiiiiiiнамигнувањенамигнувањенамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2011 во 23:23
Originally posted by к*рчи к*рчи напиша:

ја мислам дека е боље да си го смениме

A i ovoj...od kade dojde изненадување лутина
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9596979899 184>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.