|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 9495969798 217> |
Автор | |
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
правиш оооогромна грешка, ама модераторите ќе исправат.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto ima greshno tuka?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е темава само сликичиња да се лепат
која е таа? зошто е тука залепена?? на секс има еротски слики во боја, па таму може и да стои, а овде не |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaa,...pa,moze go mrzelo da napishe neshto,...ili samo tuka mozel da ja stavi,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MELINA MERk*rI Grcka glumica i peacka i edna od najznacajnite zeni na XX vek. Igrala vo filmovite "Stela" , "Fedra", "Cigan i dzentlmen", " Nikogas vo nedela ".... , ima ispeano eden kup francuski sansoni i mojata najomilena pesna "Ta pedia tis Pireas" Golem borec protiv vojnata hunta , najpozrtvuvaniot , najrevnosniot i najispolnitelniot minister za kultura za kogo jas smu cula. pomegju site raboti , najznacajna e nejzinata borba za vrakanje na Partenonskite skulpturi za sto samata ke rece : " veruvam deka skulputurite ke se vratat doma pred da umram, a ako se vrata posle toa, povtorno ke se rodam " P.S. Zosto nie nemame eden takov minister za kultura.... :( Изменето од butel2 - 02.Декември.2007 во 15:44 |
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislite deka treba da bideme postrogi so Alekta vo brisenjeto postovi?
Temava mi e mnogu slobodna i zatoa retko brisam.....
Vlecka, Brza, Anakin, Mammo, Connected.....kazete mislenje
|
|
kuliraj
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NIKOJ NESAKA DA BIDE ZBRISAN - PA NITU OD SAMIOT BOG
RAZMISLI ZA OVA KALINO |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema sto da razmisluvam....se soglasuvam celosno....zatoa i sum tolku protiv baniranjeto i brisenjeto
e sega...ako se najde vo temava nekoj post, slika, mislenje, sto nema da vi se dopadne kazete mi i ke bide trgnata
sakam ovaa tema da prodolzi da funkcionira kako toa sto e-interesno "katce" na forumov. i nema vrska sto moderiram ovde, prifakam sto i da mi kazete deka ne cini deka treba da go brisam.
tolku
|
|
kuliraj
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neka se ispravi,neka napishe barem koja e tipkava.
Ono,ne deka e losha,ama zoshto e tuka??? |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од anakin - 01.Декември.2007 во 13:52 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
гарант детево е некое македонче
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mejbi koj znae
|
|
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не си ти случајно?
|
|
Внеси реплика | страница <1 9495969798 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |