IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ТУКА ШМЕКАЈТЕ СЕ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ТУКА ШМЕКАЈТЕ СЕ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9495969798 105>
Автор
Порака
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 15:21
Точно Biser,
само шмекање, нема оговарање.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 15:29
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

не бе злато јас ја чувам само за тебе...абе баш како бисер во школка ја чувам...голема%20насмевка

фала блу...големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 15:45
Originally posted by Izzie Izzie напиша:

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

не бе злато јас ја чувам само за тебе...абе баш како бисер во школка ја чувам...голема%20насмевка

фала блу...големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Izzie,
Па ние сме твои чувари и чувари на оноа кое го сашач или посакуваш.
  blu...... и јас сме ти другари, зар се сомневаш во нас?

Изменето од orlov - 29.Декември.2007 во 15:47
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 15:52
pa za mene muabetov... голема%20насмевкатрепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 15:58
акциииииииии растаааат....јухууууу...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 16:05
нарцис... трепкањетрепкањетрепкањетрепкањетрепкањеголема%20насмевка 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 16:08
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

pa za mene muabetov... голема%20насмевкатрепкањетрепкањетрепкање

Токму за тебе е Biser....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 16:12

акциииииииии растаааат....јухууууу...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Ej drugar,
ova e forum a ne MAKEDONSKA BERZA.
Tokmu deka Ninche ja chuvame, i sepak zborevme za nea a tebe te spomnuvavme.
Bidi gord shto na Nincche i rastat akciite.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 16:16
како прво...не мислев берзански акции...мислам дека бисерна разбра за какви акции зборувам ама тебе очигледно ти треба дополнително објаснување...
како второ...која Nincche?
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 16:19
мисли на моите акции... голема%20насмевкаголема%20насмевкатрепкање 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 17:11

ти бе...големо%20гушкањеголемо%20гушкањебакнеж

Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 17:12

како прво...не мислев берзански акции...мислам дека бисерна разбра за какви акции зборувам ама тебе очигледно ти треба дополнително објаснување...
како второ...која Nincche?
како трето ја сум нинчеплазење
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 17:13
мене ми се обраќаш ?? трепкањетрепкањетрепкањетрепкањетрепкањетрепкањесмеењебакнеж
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 17:15
па...со кого друг се шмекам...намигнувањеголемо%20гушкањебакнеж
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9495969798 105>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,180 секунди.