|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 955956957958959 1869> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....sega ke te baniram....
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ehda te imam sega ovde pokraj mene, daja stavam glavata vo tvoite gradi i da slusam kako cuka zabzranotoeto meko srce
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
loçk, nemoj da me banirash
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...djaki, ajde idi legni si...ne me testiraj...ke te baniram, seriozna sum...
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moira,kolku sto gi sakam site drugi zaedno, tebe te sakam posebno |
||
s.r. Dzaki |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HELP!!!!
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...sedi bre ti pa odma da banirash... |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bez tebe ne legnuvam,ili so tebe ili nikako
P.S. akome banirash, stani utre(denes) porano, nemoj vo 12 dabidam se sutebaniran , pa da poludam ,nemojmoli te Gospod ke te kazni, bas dens e Veligden, moze da te fatinekoja moja kletva
|
||
s.r. Dzaki |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...oh...honey...sega srceto mi e namesto...
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kakomene ne mi vikaat zenite deka mnogu me sakaat
upm , ne mozam da lazam
ne mi vikaat vaka javno, inace ... hehehehe
|
||
s.r. Dzaki |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...na mesto na sho ti e?... |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...na pravo mesto... |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako se vika mnoguagolnik so tri strani?
|
||
s.r. Dzaki |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ovde ima samo dve strani....treta nema...
|
||
Внеси реплика | страница <1 955956957958959 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |