![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 950951952953954 2229> |
Автор | ||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
TETKICI OD 30 GODINKI....TAKA VELI BITOLA
ALO BITOLAAAAAAAAAAAAA...AMA KOGA KE GI VIDIS TIE TETKICI ..ZDIV KE TI ZASTANE
![]() ![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
DA BE TRUCKER GLEDAS KAKO NE "NAVREDUVA"????
![]() ![]() A SETO TOA OD NEDOCITUVANJE I SEGA SAKA DA SE POKAZE PRED ZMEJCETO
![]() |
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
A VTOROTO ZADOVOLSTVO E:......????
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
SLADOLED NE SAKAM BAS..IRENCE..AMA ZATOA PA COKOLADO...SE UBIVAM OD JADENJE
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
|
Vo podrum ima uste eden frizider...I jas demek po voda. I ja zedov, no ostana pak dole. Monasite , znaci...ete toa nego znaev...Sto ne otkrile tie se... ![]() Gledas, celo vreme mi se potvrduva ona moeto...deka ce naucam dosta od vas ![]() |
||
Live long and prosper!!!
|
||
![]() |
||
|
VTOROTO I PRVO....E S.X..TRUCKER
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
HEHEHE SE STO E ZASITEN SEKER ODOZAVAM
![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
pozdrav od Taftalidze:)
konecno mi stavija internet:) ama ne mozam mnogu da ve druzam bidejki imam eden kup rabota:) |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
|
TOA SE DVE SLATKI NESTA TRUCKER ZA KOI SUM 100 5SIGYRNA DEKA SAKAM DA GI PRAVAM
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
|
Koj se osuduva da ve vrega...?!
Povtori go ona od preeska...Koi se tipki se na taa vozrast... ![]() |
||
Live long and prosper!!!
|
||
![]() |
||
|
ALO TAVTALIDZE...
MILO MI E ZA KONEKCIJATA
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
E DEVOJCE VEKE..TUUU
COVEK KE TREBA DA PLATI ZA DA TE "CITA" ![]() Изменето од marijana - 12.Октомври.2006 во 14:19 |
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
TETKICI = DAMI SO IZGRADEN ZIVOTEN STIL, VKUS, ISKUSTVO, veruvanje vo sebe, realni, ubavi, zgodni, vredni, uzivaat vo sekoja minuta od denot...............nema poubavo. preterav ili ne?
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Primer Centar:)
dali ostanuva dogovorot za utre:) kafe vo isto vreme na isto mesto kaj zgodnite kelnercinja:) |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 950951952953954 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |