|
Мислам,значи-постојам |
Внеси реплика | страница <1 9394959697 177> |
Автор | ||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оној кој ја погодува целта промашува се останато. Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 10:39 |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..ne mi e krivo sto **** k*rvi,krivo mi e sto ti ne mi dade.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Постојат работи кои што ни изгледаат целосно....прозирни.... но кои што зад својата прозирност...кријат...некое длабоко и скриено значење....... Црњански |
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
" Тоа е обично така, играта започнува со смеење,а завршува со плачење или со глуво и немо каење и жалење што е полошо од плачењето. Ова важи за секоја игра."
Иво Андриќ |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...samo brakot ostana od drzavnite institucii.!!!..normalno i toj kaj nas funkcionira kako niv...!
|
||
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Секојпат кога нема да го следите она што ве води одвнатре, ќе почувствувате губиток на вашата енергија, на вашата моќ и духовно гаснење." - Shakti Gawain Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 10:38 |
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Луѓето забораваат она што си го рекол...
Забораваат што си направил... Но,никогаш нема да заборават како се чувствувале кога тоа си го правел |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti toa ...od iskustvo????..hahahahah....lele,ke se otrujam... |
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вечерва,веќе нема да смислувам ништо...Не рекле бадијала-Молчењето е злато! |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Srcka e ...ovaa biba...
Ova e edna golema mudrost,...sega shto kazav.... |
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тие не го сакаат во селото, а тој ја бара куќата на попот. (не е некоја мудрост, ама ми се допаѓа) Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 09:27 |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ne bese kerkata na popot? |
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така е уште поубава... јас вака ја имам слушнато! Изменето од james dean - 15.Февруари.2010 во 20:54 |
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...zenata na popot se vika popadija.
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 9394959697 177> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |