|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 938939940941942 1869> |
Автор | ||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
shejtanka, kakozapamti?
i toa tocno vo 1.00
bravo
ej da vi kazam iskreno, jaki jarki imase niz grad,
amokoga ke se pogodese nekoja grda a doterana,nasminkana, mi doagjashe da povrakam
stone sedat doma upm
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema da vi se veruva,
go docekav i toa
mene nekoj da mi stavi zabrana za LP
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aman Djaki...pa ubavinata ne ide na acik..od vnatre e...da zirnese ispod nemase da povrakas
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сте почнале да си учите албански... ...
ај јас ке ви бидам професорка,,,и нема да ви наплатам многу,,, ... |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ocigledno, kolku i dase trudi covek, ne moze sosite da bide dobar, ili pak site da imaat razbiranje kon nego
se nadevam deka site ke go osudit ovoj nekorekten gestna eden cle od forumov
|
||
s.r. Dzaki |
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...sho se nervirash pa ti, i mene mi akna ZeZnAtA...zabrana, posho se plashi od mene ushte od VM-Forum, mi vika begaj podaleku od mene da ne te chitam, nemozam...hahahahahaa |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaes barem 2 zbora na albanski ?
|
||
s.r. Dzaki |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....a sto mislese ti....ili uste ne znaes so kogo si imas rabota... |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova mi doagja kako uteha
|
||
s.r. Dzaki |
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....ti blagodarime na ponudata...no veke imame profesorka.... |
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не 4 мислам,,,, |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
Внеси реплика | страница <1 938939940941942 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |