|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 9293949596 717> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HEJ..ZDRAVO NA SITE... STO SE SLUCUVA OVDE...SEGA ME STAVIVTE VO MISLA... STO DA ODBERAM JAS???? |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobra vecher Blashka ... ti posakuvam prijatna sabotna vecher !!! Treba da odberes konj ... denes temata ni e za toa sto ni odgovara ... 1. div konj 2. pitom konj 3. magare inaku opsto vo zivotot ... zavisi od problematikata sto sakame da si ja resime vazno e: 1. na div konj - da stavime div javach 2. na pitom konj - da stavime pitom javach i 3. za kriva - kriv ako problemot e div (konj) ... a upotrebime pitom javach ... otide javachot !!! ako problemot e pitom (konj) ... a upotrebime div javach ... otide konjot !!! Изменето од marco_antony - 08.Декември.2007 во 20:25 |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JAS SUM PITOMA...AMA KE ODBERAM DIV KONJ... I EVE TUKA PROBLEM...velis otide javacot... RESENIE ??? |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OVOJ DIV LI E ??? BEZ RAZLIKA...MI SE DOPAGA... |
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bravo blashka ... mene mi izgleda miren deka e ... kaj go ima ova ... sto sakame si pravime ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SAMO OVDE KAJ TEBE...VO REZONACIJAVA... |
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ne bide eden
sto poveke toa poubavo.
zar ne????????
|
||
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
full pleasure !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
||
Внеси реплика | страница <1 9293949596 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |