![]() |
|
На повидок нов дипломатски фронт со Бугарија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 133> |
Автор | |||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
jас риторично прашав бе, не оти незнам или сум глуп
се пак благодарам ПС - се пак реточното прашане не значи дека со гаранциа не сум глуп или дека незнам |
|||
![]() |
|||
eptendosadno ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1185 |
||
Абе јас за секој случај , да не ја утнеме па као не те ценам соодветно со вредноста која ја поседуваш ![]() Изменето од eptendosadno - 11.Февруари.2010 во 17:20 |
|||
Дали говорот во Пиринска обогатен со бугаризми е македонски дијалект ?
|
|||
![]() |
|||
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
||
Мислам дека ова е класичен пример за спин. Докажани се со тапија, овие кои ги спомна погоре. |
|||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||
![]() |
|||
eptendosadno ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1185 |
||
Малку црн хумор не е на одмет ![]() ![]() |
|||
Дали говорот во Пиринска обогатен со бугаризми е македонски дијалект ?
|
|||
![]() |
|||
Trojaner ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 34 |
||
Bugarija ke ja podrzi makedonija za datum, ke ja podrzi sigurno, oti bugarija znae deka makedonija nema da dobie datum za pregovori.
|
|||
![]() |
|||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
||
и волкот и jagneto
![]() |
|||
![]() |
|||
tanas_1902 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
||
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=376638 Еве Горан Пандев & Валери Божинов си зборуват на "бугаро-македонски" убаво че не са се изтепали по терена со тиа фронтови провокации и омрази !!!!
|
|||
![]() |
|||
DameMak ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
||
Хехе - па убаво си кажал човекот: „Размених фланелката с Горан Пандев, с него се знаем отдавна. Поприказвахме си на българо-македонски език...” Обичните луѓе (за разлика од политичарите) брз проблеми, многу полесно, поубаво, и без тензии и омрази се разбираат меѓу себе. Поздрав. |
|||
![]() |
|||
||
http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1&EditionID=1942&ArticleID=133753
debela rabotata |
|||
![]() |
|||
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
||
Јазикот на омразата, доаѓа од исток. Вештачките творби и викаат на Македонија дека била вештачка?! ![]() |
|||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||
![]() |
|||
tanas_1902 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
||
Глупости на таркалета! Сите македонци са добро дошли во Бугариа (мислам само за Латас имаше некакви проблеми )
|
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Мене не ми е јасно зошто и до кога ќе се премолчуваат вакви навреди?!
До кога бе нашите политичари ќе го вртат другиот образ после вакви шамари? Убаво викаат луѓето, не е ова кажано од приватни лица, ниту на некоја партиска конференција, ниту во биртија туку во сред Европа и вакви изјави нашите дипломати не смеат да прескокнат! Бојко не обвинува за непријателски кампањи и говор на омраза, а од друга страна се продуцира и прикажува филм во кој Македонија се оцрнува! Нашите недоквакани само ноншалантно одмавнуваат глава - не вредело да се реплицира?! ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Кирилов не е од ГЕРБ а од БСП за тоа Боjко не го мешаj!
|
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Не го ни замешав, прочитај поубаво.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |