![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 932933934935936 1553> |
Автор | |
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja se utepav molejki ja nevestata da ja nosam vo selo, ali ona nejke!...
em ke ostanea pari i ubav odmor ke isterase,, vaka ke mmoram da odam na plaza nekade.....a patriotizmot go cenam, taka da ke ja nosam u Ohrid..
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
dosta za denes........UBAV VIKEND!
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
I Ohrid ne e evtin Trucker
nivnite ceni..se cinis u San Trope..da letuvas
preteruvaat,a da ne zboram za nivnite gafovi i "ljubov" kon Skopjanite
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Pozz i od mene
Ubav vikend
se citkame
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
sreka sto ne sum Skopjanka, pa vo Ohrid super si pominuvam
![]() ![]() ![]() Prijaten vikend i na dvajcata ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...Val mila, zosto taka za Ohrigjani... ![]() ...mene site Ohrigjani me sakaat... ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
hehehehe...tebe li da ne te sakaat
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...ne mozhe mila moja da ne me sakaat...mene me obozhavaat... ![]() ![]() ...za moeto devojche... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bozice
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...la fille...
![]() ![]() ![]() ![]() ...kaj si ti...se izgubi... ![]() |
|
![]() |
|
jas spikam inglish po cel den...
|
|
|
|
![]() |
|
...me too...da ne e Idividi ke zaboravam makedonski... ![]() |
|
![]() |
|
ma kuti ne zbori...pocnav i da sonuvam na angliski
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...z's mor...?...pojke ljubish ohridski... ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 932933934935936 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |