|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 931932933934935 1364> |
Автор | ||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Миличко, виша сила ме повлече прееска...сега сум тука |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Опааааа,хмхмххххм Алан и он те бараше... Не знам тек е тука, тек се губи... Ела да ми те
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Алане, да не заборави кај ја остави пушалната
Или намерно вака ни правиш... да ти се израдуваме кога ќе свратиш ... |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве тука бил и другарцето Алан..
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Алан казна има да плати за ова негово однесување
Ти миличко, како си ми? |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Biba najmila...kaj devojceto sum ..znam deka ova e kao grom od vedro nebo...ali ja sakam be Biba
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас те сакам тебе, без разлика ти кого го сакаш
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Biba moja cuvstvoto e obostrano.....ah...jedva cekam da pieme kafe i jademe sladoled nekade vo gradov ...pa da si poprokazeme za se i sekogo |
||
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Biba moja cuvstvoto e obostrano.....ah...jedva cekam da pieme kafe i jademe sladoled nekade vo gradov ...pa da si poprokazeme za se i sekogo ja ti i marija1000...a i Omar ako saka ke go zememe Изменето од alan ford - 19.Мај.2009 во 18:45 |
||
|
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бибеко ќе дом одиме прво у слаткара да јам колку шо треба и не треба.... дали знајш само клку ослабев во рок од 2 недели...
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Алане, не заборавај дека ми должиш кафе муабет....јас и ти можеме да истераме прво редот со кафе тамам Маца и Омар додека да дојдат....После ко ќе се збереме големото друштво- сите пушаџии
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Миличко, а ти како нема да заслабнеш??? Од сонување храна не се живее
|
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А без Омар каде??? |
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бибуш имам 80 кг сакам докај 75 ај да не претервам 70 да дојдам.... |
||
Внеси реплика | страница <1 931932933934935 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |