|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 9192939495 717> |
Автор | |
Palpatine
Нов член Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pak me isprovocira
Palpatine ti e sefot na Dart Weder, onaj so pushtat struja od racene, ko pop so e oblecen vo crna mantija... Aber nemash VAZALE. KAM TO D DARK SAJD ANAKINE |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe znam
no neli imam pravo na izbor da znaese fizika ajde no vaka nebiva niso Изменето од anakin - 08.Декември.2007 во 18:27 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo devojche ... ajde ke pravime zabara ... normalno ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin prijatele ... denes birame vo rezonanca ... kakov konj preferirame ... 1. pitom konj 2. div konj 3. magare (za pocetnici) |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Okolu konjite... i princovite na beli konji
veke kazav vo druga tema. Demek princevite shto cel zivot gi chekame kojznae kade se gubat po patot obichno samo konjite doadjaat..... Ako doadjaat na vakvi beli i ubavi konji,kako na prvata slika togash i da ne ti e zal... Definitivno mi se dopadja prviot!!! |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamma ... so frosina imate ist vkus ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ehej i jas sum za istiot!
no ne sum sigurna dali sum
vistinskiot javac za nego!
dali toj e pitomiot ili
jas sum diviot?
izgeda ovaa vecer ke ni treba pomos?
Изменето од Josefina_m - 08.Декември.2007 во 19:07 |
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
Palpatine
Нов член Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ME PRIMATE MENE VO REZONANTORI? ILI TREBA PRVO I JAS DA JAVAM :)
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvo...konj najverojatno treba da izberesh...
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
te primame kako ne ... arno vika mamma ... prvo konj izberi ... div ili pitom ... i drugo da se respektirame ... bez navredi ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 9192939495 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |