|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика | страница <1 9192939495 107> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахахахах така е МАСТЕР, ќе играме џандар збира
а арно вика малечка, овој тутурутка, немал гума со него, па се држел, уствари им ги држел на педерките |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sea koga ke idam na odmor...ke pominam od kaj nego ke mu frlam edna guma...ili eden elek
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само пази да не помисли дека си педерка па и тебе да не те удавипосле што ке правам без тебе
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe srce ja samo ke mu frlam elek...ne mu se doblizuvam nemaj gajle
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе што е ова оговарање . . .Педеришта ни едни . . . Не сум толку лош бе што ме напрајфте вие . . . Јесте да сум педер ама не дотолку . . . А вие сте поголеми педери зошто оговарате . . . Ќе ви кажам јас кога ќе дојте . . . Ни гума , ни елек нема да ве спаси . . . Да не ме барате после . . . |
|
STRUGA
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleee ja moze u livadiste ke idam
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чекајте ме и мене бе
кај без мене, шо ке ловеме ? пастрмка ли ? дека ми е мене мале4ка, мојата другарка од форумот да си ја гушнам МАСТЕР ти шо работеш у никое време на форумот ја преска ловев дождовни црвци , па таман ке ни се најдат ко ке одеме по риба |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe mona a mene ne me guskas a?inace ja sea se vrativ od bazen...jadev...pa malce na forum pa ke se bapnam u krevet
|
|
|
|
male4ka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
каде сте бе педери што правитеооо мојата мона сакала гушка...оди ваму мона
Изменето од male4ka - 11.Јули.2007 во 17:20 |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
идааааам мале4ка
МАСТЕР, а ти пливаш ли под вода или немаш маска ? ајде еве фер ке бидам и тебе ке те гушнам |
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pederi ajde ve cekam . . . Ne e strasno dojte vie od mene e opremata . . . Ama poke ke veslame . . . Imame i kajce i toa besplatno . . . Ako treba cador ke najme ama platno ne . . . Ajde pozdrav ke se cueme . . .
|
|
STRUGA
|
|
male4ka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе педери едни ја ако не пишам вие се губитекај сте низ парков да не шетате лижете лижавчиња а не викатеакооо памтам ја
|
|
|
|
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мале4ка не биди злопамтило . . . Ќе ни вратела таа . . . Мислам не е работа . . . Се случува . . . Еве јас се извинувам од име на сите педери и се надевам дека се свесни за грешката и ќе се поправат . . .
|
|
STRUGA
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pederi eden kup...a nigde gi nema...se kriete po grmuski vie znam jas
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 9192939495 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |