![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9192939495 566> |
Автор | ||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Denes
e specijalen den denes moram
da bidam srekna ako treba se ke storam i ke se boram pa neka goram denes i konecno ke mora da se sluci Nesto ubavo nesto obicno nesto logicno makar suetno samo neka prozvuci nesto konkretno... |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Денес се изназборев.... ха .... ![]() |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
денес........неможев да побегнам од твоите очи
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
..bukvalen prevod... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
ДЕНЕС СУПЕР ПРОВОД....
![]() КОНЦЕРТ НА ПШЛОШТАД .... ЈЕЛЕНА РОЗГА, ПЕТАР ГРАШО И БОРИС НОВКОВИЌ... МУЗИКА ДО ПОЛНОЌ, ЗАБАВА, ЖУРКА,..... ![]() |
||
![]() |
||
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
|
Denes svativ deka e super bez nego
|
||
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
||
![]() |
||
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
|
Денес по завршувањето на работното време,ќе тргнам пешки,сакам да поминам низ улица Мекедонија,ја обожавам таа глетка...поминувам во средина,од страна се полни кафулињата со народ,до мене допираат измешани музички ноти...Пријатно ми е и се насмевнувам
![]() |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
денес.....добив еден неочекуван повик
и морав да бидам многу брза |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
убаво ми почна денов,но како беше попладнево не би сакал никому да му се случи ова што ми се случи мене.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
|
го искористив сончевото време за една прошетка
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...denes se umoriv...ama dobro zavrshija rabotite...
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
денес ... помина веќе
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Денес... што ќе ми донесе денес?...
![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...denes e Chetvrtok...wooooow...koga pomina nedelava...
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9192939495 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |