![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 926927928929930 1769> |
Автор | ||
Neni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 402 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Djaki
ma nemoj ke me boli gazeto pa neli ti e zal
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
zdravo Dzaki
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
a be ne mislev so cukaloto da te tepame
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Neni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 402 |
|
![]() |
||
![]() |
||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
|
ЏАКИ, ЏАКИ ЈАС МИСЛАМ ДЕКА ЖЕНИТЕ СЕ САМО ЗА МАЗЕЊЕ ![]() ![]() А НЕ ЗА ТЕПАЊЕ ![]() |
||
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
NO COMMENT........................
|
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
Djaki
cuvaj si go cukaloto ke ti se najde
za popametna rabota
a ne za mene
![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
jas ka crnogorcite
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Koj kogo tepa...ej
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Ne gubete kontrola...deca..vo izrazuvanjeto
![]() ![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
|
ne mi namignuvaj, ljut sum ti
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Val ne prasuvaj
zneas koj e najmazen i pazen
pa sega zbesnuva po malku
|
||
![]() |
||
|
Val ti slobodno namignuvaj mi tebe ne sum ti ljut
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 926927928929930 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |